To je to što me zanima!

Dinamovi juniori osvojili jaki turnir: Al Ain pao nakon penala

Mladi nogometaši 'modrih' nakon izbacivanja milanskog Intera, u finalu turnira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima svladali su domaćina Al Ain nakon penala 6-4
Vidi originalni članak

Nakon što su prije dva dana ostvarili veliku pobjedu svladavši u polufinalu vršnjake iz milanskog Intera, juniori Dinama u subotu su otišli do kraja osvojivši jak međunarodni turnir u Al Ainu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

'Modri' klinci pod trenerskom palicom Igora Cvitanovića u finalu su svladali istoimenog domaćina nakon izvođenja penala 6-4. U regularnom vremenu rezultat je bio 2-2, a golove za Dinamo zabili su Nuriši i Alvir.

Kao i protiv 'nerazzura' junak utakmice bio je golman Marko Mikulić, koji je s dva obranjena penala u raspucavanju osigurao naslov.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LoVe_hOuSe 14.04.2013.

    Od svega toga je jedino zalosno sto niti jedan klub osim Dinama iako imaju odlicne mladje generacije ne uspjevaju napraviti neke financijske pothvate u smislu transfera, jer to je ono sto spasava manje klubove.Da imamo jos 4 kluba na razini poslovanja Dinama koliko bih imali otvorenijih opcija za Repku. Sve Cestitke mladima, samo da ih ove starije glavonje i slava ne pokvare.

  • kalerZ 14.04.2013.

    Evo pita jedan moj frend je kasno sa 15 godina pocet trenirat nogomet, ako si ga prije trenirao, ali si napravio stanku od par god? :)

  • marioni 13.04.2013.

    Specijalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare