To je to što me zanima!

Dinamovi protivnici prosuli 3-0 u Rimu, Pjanić je spasio Juve

Maestralno prvo poluvrijeme i 3-0 na gostovanju u Rimu. Izgledalo je kao da će Gasperinijevi izabranici sigurno pobijediti Lazio, ali u nastavku su naglo pali i u sučevoj nadoknadi primili gol za 3-3 te kao ispustili pobjedu
Vidi originalni članak

Nogometaši Atalante, koji se nalaze u istoj skupini Lige prvaka s hrvatskim predstavnikom Dinamom, nakon prvog poluvremena su vodili sa 3-0 na gostovanju u Rimu kod Lazija, da bi na kraju osvojili samo jedan bod (3-3). 

Momčad pod vodstvom Gian Piera Gasperinija odigrala je odlično prvo poluvrijeme i zahvaljujući golovima  Kolumbijca Luisa Muriela (23, 28) i Argentinca Alejandra Gomeza (37) vodila sa 3-0 te tu prednost držala sve do 69. minute.

Tad je talijanski reprezentativac Ciro Immobile izborio i realizirao prvi od dva penala. U 70. minuti je Argentinac Joaquin Correa smanjio zaostatak domaćih na samo jedan pogodak, a u drugoj minuti sučevog dodatka Immobile je još jednom bio precizan sa 11 metara.

OZLJEDA U REPREZENTACIJI Gasperini ljut zbog Zapate: Pa čemu služe te 'prijateljske'?!

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Atalante, a izašao je u 60. minuti, dok je njegova momčad još uvijek imala tri pogotka prednosti.

Pjanić i Ronaldo za pobjedu Juvea

 U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola talijanske Serie A Juventus je u Torinu svladao Bolognu sa 2-1 (1-1) i zadržat će se na vrhu ljestvice. 

Vodeći pogodak za Juve postigao je Cristiano Ronaldo u 19. minuti. Bologna je izjednačila u 26. minuti preciznim udarcem Danila. Pobjedu momčadi Maurizija Sarrija donio je Miralem Pjanić, koji je u 54. minuti sretno došao do lopte u kaznenom prostoru gostiju i sa 13 metara svladao gostujućeg vratara Skorupskog.

Juventus je u vodstvu sa 22 boda. Drugoplasirani Inter ima 18 bodova i utakmicu manje. Treća je Atalanta sa 17, a četvrti Napoli sa 16 bodova. Bologna je sa devet bodova na 12. mjestu.

U nedjelju je na rasporedu šest od preostalih sedam utakmica 8. kola, a sastaju se: Sassuolo - Inter (12.30 sati), Cagliari - SPAL, Sampdoria - Roma, Udinese - Torino (15.00), Parma - Genoa (18.00) i Milan - Lecce (20.45). U ponedjeljak (20.45 sati) kolo će zaključiti Brescia i Fiorentina. 

(fh)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pfc 19.10.2019.

    Ovakvom dominantnom Juventusu jedina je mana ne zatvorit tekmu prije. Puno prilika su stvorili,lijep i ofanzivan nogomet su igrali i gust je gledat ovakav Juve. Fino alla fine

  • mestar 19.10.2019.

    Kako ti igraju obranu dobro da ne prime deset komada na svakoj utakmici. Stvarno odavno nisam vidio smjesnije obrane nego ove sezone, ne samo atalante nego mnogih smijesno kako netko moze igrat na tako visokom levelu s toliko igrackog i taktickog znanja.Ti neki neznaju ni osnovno u postavljanju i igranju u obrani.Toliko gresaka ni drugorazredni amateri ne naprave na terenu.

  • 19.10.2019.

    Neka atalanta izgubi sve utakmice do kraja v europi a moze bgmi i dinamo pa da dinamo prodje dalje kao 3 ekipa :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare