To je to što me zanima!

Dinamovci su sami u hotelu, a maske su obavezne. Testirani su i vozači koji ih voze na stadion

Zagrepčani će se po povratku u Hrvatsku odmah testirati, pa produžiti u klupski hotel ispod južne tribine gdje će svi zajedno dočekati te rezultate. A u tih par sati nitko ne smije napustiti stadion...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama odrađuju završne pripreme za današnji dvoboj (od 21 sat) s Tottenhamom, hrvatski prvaci žele se u Zagreb vratiti s aktivnim rezultatom, pa pitanje plasmana u četvrtfinale Europske lige odgoditi za uzvratni susret. Dinamovci već drugi dan u Londonu žive po posebnim pravilima, Velika Britanija je prilično ozbiljna po pitanju Covida-19, pa se i "modri" na Otoku moraju pridržavati strogih mjera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamova delegacija nalazi se sama u jednom od londonskih hotela, igrači nisu bili u uobičajenoj šetnji na dan utakmice, a tijekom ova dva dana zabranjeno im je i bilo kakvo napuštanje hotela. Dapače, iako su "modri" usamljeni u hotelu, obvezni su cijelo vrijeme (osim dok se jede) nositi zaštitne maske. Englezi su prilično ozbiljno shvatili cijelu situaciju s korona virusom, pa igrači Dinama i na luksuzni Tottenham Hotspur stadion mogu ući samo s negativnim Covid-19 testom.

ENGLEZI PREDVIĐAJU Mou odmara glavne face: Kane i Son na klupi, igra druga ekipa

Naravno, Englezi su se pobrinuli da Dinamovi nogometaši budu u što manjem doticaju s bilo kakvim navijačima, a testirani su čak i vozači koji će Dinamove igrače autobusom, a klupsku delegaciju kombijem prevesti na stadion. Dinamo će se u petak, dan nakon utakmice, vratiti u Maksimir, pa odmah po dolasku u Zagreb odraditi još jedno testiranje na korona virus. 

I cijela će momčad, u klupskom hotelu ispod južne tribine maksimirskog stadiona, čekati nalaze tih testiranja. Oni će u klub stići kroz nekoliko sati, a dinamovci do tada neće smjeti napustiti klupski hotel. I tek kada stignu svi nalazi, vjerujemo svi negativni nalazi, nogometaši Dinama će se vratiti "u normalu", pa zaputiti svojim kućama.

PRILIKA 'MODRIMA' Englezi podcjenjuju: Dinamo je samo utakmica prije Arsenala

Zoran Mamić odavno je smislio taktiku za današnji ogled s Tottenhamom, a u početnom sastavu "modrih" ne bi trebalo biti većih iznenađenja. Na golu će biti Livaković, u zadnjoj liniji Ristovski, Lauritsen, Theophile i Leovac, a ispred njih Jakić. U veznoj liniji zaigrat će Ivanušec, Majer, Ademi i Oršić, dok će šestoplasiranoj momčadi engleske Premier lige najviše prijetiti Petković.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BRestart koalicija 11.03.2021.

    Dinamo danas ne gubi garantiram!

  • nije mi nist' 11.03.2021.

    BBB sretno danas! Nadam se da cete izvuci pozitivan rezultat pa sa malo zbog Osijeka zanemarite prvenstvo. 🤪... Salim se. Jos jednom sretno nisu oni vanzemaljci

  • bukaki.92 11.03.2021.

    Bolje da su solo da ih ne bi ovi Englezi otrovali na putu do pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare