To je to što me zanima!

Dinamu će pravdu dijeliti jedan od najbogatijih svjetskih sudaca

Dvoboj u Maksimiru sudit će jedan od najcjenjenijih svjetskih sudaca, 39-godišnji Francuz Benoit Bastien, kojeg su nogometaši zagrebačke momčadi upoznali prošle sezone u identičnoj fazi natjecanja
Vidi originalni članak

Dinamo će u utorak od 20 sati pokušati obraniti prednost (2-1) iz Razgrada i preko Ludogoreca doći do playoffa Lige prvaka, odnosno najmanje osigurati grupnu fazu Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvoboj u Maksimiru sudit će jedan od najcjenjenijih svjetskih sudaca, 39-godišnji Francuz Benoit Bastien, kojeg su nogometaši zagrebačke momčadi upoznali prošle sezone u identičnoj fazi natjecanja (uzvrat protiv Legije u 3. pretkolu LP).

DARIO BEL Osječki sudac dijelit će pravdu u najvećem hrvatskom derbiju

Široj hrvatskoj javnosti poznatiji je kao čovjek koji je sudio Vatrenima u teškom porazu (6-0) od Španjolske u premijernom izdanju Lige nacija (2018.). Prošle sezone bio je dio sudačke četvorke koja je dijelila pravdu na finalu Lige prvaka između Reala i Liverpoola.

Bastien je Fifin sudac od 2014. te zna kako je to suditi pod ogromnim pritiskom u uzavreloj atmosferi. Prošle je sezone sudio derbi Ligue 1 između Nicea i Marseillea, a nije se libio ju prekinuti nakon navijačkih nereda.

TRENER DINAMA Čačić: Ne razumijem te kritike, sustavno se radi destrukcija i unosi nemir u našu svlačionicu!

Inače, Bastien je po struci učitelj, a, zanimljivo, jedan je od najbogatijih svjetskih sudaca. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na otprilike 1,5 milijuna dolara.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 7

  • XYZ4 09.08.2022.

    A je bogat, nezna kud bi s tolikom lovom haha

  • axl44 09.08.2022.

    Ja mislio, frajer ima vilu od 400 kvadrata, novog poršea, dolazi na tekme privatnim helikopterom .. a ono, bogactvo procjenjeno na milju i pol €🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Tko sere 49 09.08.2022.

    1.5m€ ahahah, pa toliko dođe stara kuća sa dvorištem u Splitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare