To je to što me zanima!

Dinamu memorijalni turnir u Gabeli: Minimalno dobili Široki

Nogometaši Dinama osvojili su memorijalni turnir Andrija Anković svladavši Široki brijeg prvijencem Antuna Palića. Fatos Beqiraj proglašen je najboljim igračem
Vidi originalni članak

Dinamo je u finalu memorijalnog turnira Andrija Anković u Gabeli pred 2 tisuće ljudi pobijedio Široki Brijeg 1-0. Jedini gol na utakmici je na početku drugog poluvremena zabio Antun Palić.

Paliću je to nakon dolaska iz Intera prvi gol u Dinamovu dresu. Zagrepčani u dvije utakmice nisu primili ni jedan gol.

- Zadovoljan sam onome što smo pokazali danas, osvojili smo turnir, ali rezultat nije bio u prvom planu. Teren je bio jako težak. Nismo mogli razviti pravu igru - rekao je nakon finala Vahid Halilhodžić trener Dinama. Fatos Beqiraj je proglašen za najboljeg igrača turnira.

- Lijepo je bilo ovdje u Hercegovini i drago mi je zbog ove nagrade i osvajanja turnira. Sa svojom igrom sam jako zadovoljan - kratko je komentirao Crnogorac koji je izabran za najboljeg igrača turnira.

Vahid Halilhodžić je na teren izveo skoro dvije kombinirane momčadi, ali zbog ozljeda nisu igrali Callelo, Sammir, Etto, Tonel i Rukavina.

- Ruki ima problema s mišićem, ali nadam se da će sve biti u redu. Nisam htio riskirati ni sa kim od ozlijeđenih igrača da im se stanje ne pogorša - rekao je Vaha.

Finalnom susretu je nazočio i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić kojemu su sve Dinamove udruge u Hercegovini pružile podršku te Bad Blue Boysi iz Metkovića.

Dinamo se vraća u Zagreb, a u ponedjeljak će nastaviti s treninzima te krajem tjedna putuju na drugi dio priprema u Tursku.


Idi na 24sata

Komentari 24

  • FC Sheffield Thursday 22.01.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=s4LKN_R-8jE

  • berislae_1 22.01.2011.

    Mamić je stvorio Dinamo kojem svi gledaju u leđa u Hrvatskoj,a u Europi je stalni sudionik...a sve ostalo možete reći ovako ili onako..samo to je čista istina!!!!

  • sivisokol 22.01.2011.

    neka dinamo kupi vukušića !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare