To je to što me zanima!

Dinamu slijedi pakleni rujanski ritam s pet utakmica u 15 dana, Boško Šutalo obavio operaciju

"Modri" su nakon kolovoza uvjerljivo vodeća momčad HNL-a i čekaju izazove protiv dvaju velikana u Ligi prvaka, a do reprezentativne stanke, izuzev San Sira neće daleko putovati
Vidi originalni članak

Ante Čačić (68) odradio je bez većih poteškoća početak sezone, donio Dinamu trofej u Superkupu i plasirao se u grupnu fazu Lige prvaka, što je u maksimirsku kasu donijelo 20,1 milijun eura. Ili, ako hoćete, 151 milijun kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Čačićeva reakcija na ždrijeb Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Modri" su na tom putu imali i manjih problema poput domaćeg remija sa Škupijem i vađenja u Skoplju, remija s Varaždinom i poraza od Bodo/Glimta u Norveškoj, ali pogled na prvenstvenu ljestvicu navijačima Dinama ipak će donijeti zadovoljstvo. Pet bodova više od prvog pratitelja Slaven Belupa i deset od Hajduka, koji doduše ima dvije utakmice manje.

S obzirom na užurbani ritam europskih utakmica, nakon pobjede u Šibeniku (2-1) slijedi rujan koji će umnogome odrediti sezonu hrvatskog prvaka i pet utakmica u svega 15 ili 16 dana. Dakako, ako ne odluči odgoditi neku od prvenstvenih.

Sažetak utakmice Šibenik - Dinamo možete pogledati OVDJE.

Prva je utakmica protiv neočekivanog fenjeraša Rijeke već u petak od 20 sati na Maksimiru kako bi "modri" imali dovoljno vremena za pripremu za spektakl protiv Chelseaja u utorak, 6. rujna od 18.45, također u Zagrebu.

Čačićeva momčad neće na daleka putovanja idući tjedan jer poslije okršaja s momčadi Matea Kovačića ide u goste Gorici. Ta bi se utakmica mogla igrati u petak ili subotu jer će "modri" već u srijedu, 14. rujna u goste Milanu na San Siro.

Prije reprezentativne stanke slijedi još jedna utakmica u Zagrebu, gostovanje kod Lokomotive 17. ili 18. rujna, a modri reprezentativci ostat će u Zagrebu jer 22. rujna u Maksimir stiže reprezentacija Danske u Ligi nacija.

Boško Šutalo operiran

Stoper Dinama Boško Šutalo, koji je teško ozlijedio gležanj na Šubićevcu, operiran je u ponedjeljak ujutro u Zagrebu. Ima frakturu kosti i rupture ligamenata gležnja, a prve prognoze govore o četiri do šest mjeseci oporavka. To znači da bi mogao biti spreman tek u drugom dijelu sezone jer će prvi dio zbog SP-a završiti 12. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ZG - KAJ 29.08.2022.

    Ne znam cemu se kupovalo Boska Sutala kad se znalo da je igrac sklon ozljedama ko i Dino Peric...Mislim da vise nis od njegovog loptanja...

  • Palmanova 29.08.2022.

    pare od od lp imaju pa nek kupe jednog lijevog beka i kondicijskog trenera kojii ce ih naucit trcat svih 90'

  • zeljko jisse 29.08.2022.

    dajte meni samo od petkovića plaću trčat ću vam svaki dan za loptom

Komentiraj...
Vidi sve komentare