To je to što me zanima!

'Dinamu želim pobjedu protiv Reala, ali bodovi ostaju nama'

U medijima se sugerira da je započeo rat na relaciji između Hajduka i Dinama, ali ja to ne očekujem. Siguran sam da će to biti praznik nogometa, uvjeren je Milo Nižetić
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu novinarima se obratio prvi čovjek Hajdukove struke Milo Nižetić koji je, u skladu s posljednjim tendencijama, poželio spustiti tenzije.

- Želim da se nakon derbija vrati vjera u hrvatski nogomet. Siguran sam da će to biti praznik nogometa kome će svjedočiti ispunjen stadion. U medijima se sugerira da je započeo rat na relaciji između Hajduka i Dinama, ali ja to ne očekujem. Očekujem da se spusti lopta na zemlju te da sve protekne u najboljem redu. Ako mi pokažemo dobru igru i pozitivnu agresiju na razini fanatizma, dobit ćemo utakmicu - uvjeren je Nižetić koji se osvrnuo i na prvi susret Dinama u Ligi prvaka. 

- Dinamu želim pobjedu protiv Reala, ali prvenstveni bodovi ostaju na Poljudu.

Nižetić kaže kako nije novost da su navijači najveća prednost Hajduka, ali se ne slaže s konstatacijom kako je kvaliteta na strani Dinama.

- Jesu li oni bolji ili ne, vidjet ćemo u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Zvoone26 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ajmoooooo 07.09.2011.

    pet komada pet komada - to je naša nada!!!

  • pinkis_1 07.09.2011.

    napokon netko pametan: mislim da kvaliteta nije na strani Dinama!!!! zasto se svatko na kraju intervjua prosere-bolje da skrati malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare