To je to što me zanima!

Dinart i Karabatić: Samo nam je nebo granica, želimo na vrh

Nisam mislio da će naši mladi igrači igrati ovako dobro na jakom turniru. Prvi put od 2008. prenijeli smo četiri boda, rekao je Dinart koji je sada pomoćni trener Onesti
Vidi originalni članak

Svi smo motivirani, želimo se vratiti na vrh, kaže najbolji francuski rukometaš Nikola Karabatić uoči utakmice s Hrvatskom i napominje:

- Nitko ne zna koliko ova Francuska može. Mi svi želimo dokazati da još vrijedimo za zlatnu medalju.

Najveće promjene u francuskoj su momčadi one u obrani. Nema više nekad najboljeg obrambenog rukometaša svijeta Didiera Dinarta (37). Legendarni je Francuz znojnike zamijenio naočalama i sjeo na klupu kao pomoćnik Claudea Oneste za obranu.

- Kada smo dolazili u Dansku nismo imali pojma koliko smo doista jaki. Imali smo puno problema s ozljedama, no na EP-u sam ostao iznenađen igrama naših mladih i neiskusnih igrača. Nisam mislio da će igrati tako dobro na tako jakom turniru. Prvi put od 2008. prenijeli smo četiri boda u drugi krug i čini mi se da nam je sada samo nebo granica - kaže Dinart.

Prije utakmice s Hrvatskom Francuska je promijenila jednog igrača. Umjesto golmana Vincenta Gerarda ušao je Valentin Porte koji igra na desnom krilu. Gerard je nakon oporavka Omeyera bio treći golman Francuske te je Francuska sada iskoristila mogućnost zamjene igrača.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Maja_SB_1 19.01.2014.

    "Samo nam je nebo granica"...niste jedini =)

  • maradona diego 19.01.2014.

    Ponovno dobitni listić. Go Chelsea. Danas su svoje odradili Chelsea i Monaco. Ako ste zainteresirani za moj način razmišljanja i igranja provjerite na wwwtočkadiego10maradonatočkablogertočkaindextočkahr , ako ne svejedno sretno, i danas naprijed hrvatska, pobjedite francuze

  • Pinklec_1 19.01.2014.

    Karabaticu vi ste sad na vrhu alo CROasan vas danas skida sa TRONA toliko o nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare