To je to što me zanima!

Diplomirani psiholog naletio je na najteži slučaj: Čak 41 trenera smijenili 'bili' od zadnje titule!

Od sezone 04/05 kad je posljednji put Hajduk bio prvak Hrvatske, čak 41 su put promijenili trenera. 'Vrime je' da netko postane 'božanstvo'. Realno, Hajduk se mora boriti za naslov
Vidi originalni članak

U zadnjem klubu Norrköpingu, to nije samo moje mišljenje, odličan posao s mladim igračima, zadržao se dugo, četiri i pol godine, a u Halmstadsu tri i pol. To pokazuje da se na njega možete osloniti, govorio je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius na predstavljanju sad već bivšeg trenera Jensa Gustafssona.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • gdejepecat 02.11.2021.

    Sve dok igrači nakon utakmice budu išli na raport navijačima situacija se neće bitno mijenjati.

  • pipolino 01.11.2021.

    Zamišljam si Toplaka, kao trenera Hajduka, kada dođe u svlačionicu i veli:Čujte frajeri, ili bute španali kak ja velim ili bute dobili nogu u guzicu.Među igračima muk, jer nitko nije skužil ni jednu riječ, osim Melnjaka, koji bi mu mogao biti simultani prevoditelj.Međutim on je dovoljno veliki frajer i nogometni znalac, da bi čak i mogao proći i kod navijača. Jer njima, osim Štimca, nitko nije pokazao gdje im je mjesto, a to su tribine a ne uprava. Ali, ne mora se nitko toga bojati. U toj nogometnoj Adams family samo luđak može prihvatiti posao.

  • 01.11.2021.

    džabe sve diplome svijeta u ovom sučaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare