To je to što me zanima!

Direktor Zvezde htio je skratiti teren da igrači što manje trče?!

Ideja sportskog direktora Crvene zvezde je ekspresno odbijena. Čovjek je predložio da se travnjak Marakane skrati po dva metra sa svake strane da igrači manje trče...
Vidi originalni članak

Zoran Stojadinović igrao je u OFK Beogradu, Rijeci, Zemunu, Mallorci, Deportivu... Čovjek se natrčao u karijeri. U 2012. je preuzeo ulogu sportskog direktora Crvene zvezde. Bit će upamćen kao čovjek koji je predložio suludu ideju. 

Stojadinović je uoči utakmice protiv Radničkog predložio da se travnjak na Marakani skrati po dva metra sa svake strane kako bi igrači manje trčali, prenosi Mozzzartsport.

Naravno, njegov je prijedlog ekspresno odbijen od strane uprave Crvene zvezde. Protiv je bio i novi trener Rikardo Sá Pinto koji je vjerojatno umalo pao sa stolice kad je čuo na koji način sportski direktor kluba želi poboljšati učinak igrača.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • marlboro 3 19.04.2013.

    Sta vama vredi veci maksimir akd vi ni ovaj mali ne mozete da napunite, prazni vam stadioni ko da je epidemija

  • slap in the face 30.03.2013.

    ja sam decki bio na marakani . http://www.youtube.com/watch?v=JQr0_NcyiSQ evo dio atmosfere . sto se tice stadiona najljepsi je u staroj jugi bio poljud , a sada od ex jugoslovenskih republika najljepsi stadion ima makedonija njihov drzavni . a sto se tice navijaca torcida i delije po mom misljenju . uzdravlje i bez tenzija

  • ssiissaa 30.03.2013.

    markana je najlijepsi stadion na ovim prostorima,a direktor je najveci panj

Komentiraj...
Vidi sve komentare