To je to što me zanima!

Dirljiva gesta rasplakala igrača Berlina koji boluje od tumora...

Union Berlin prekinuo je utakmicu u 7. minuti. Igrači predvođeni našim Kreilachom, došli su ispred tribine gdje je sjedio njihov teško bolesni suigrač Benjamin Köhler
Vidi originalni članak

Union Berlin proteklog je vikenda pobijedio Bochum 2-1 u drugoj njemačkoj ligi. Nekadašnji igrač Rijeke, Damir Kreilach, zabio je i asistirao u toj utakmici koja je protekla u dirljivoj gesti kluba prema suigraču Benjaminu Köhleru (34) kojem je dijagnosticiran maligni tumor nakon povratka s priprema iz Španjolske.

Youtube

Kohler je normalno trenirao na pripremama, a žalio se na bolove u trbuhu. Obavio je preglede po povratku u Njemačku, a vijest je bila šokantna. No klub je napravio fantastičnu stvar. Čim su saznali za nalaze, automatski su mu produljili ugovor.

Youtube

Momčad Union Berlina u utakmici protiv Bochuma, predvođena kapetanom Damirom Kreilachom, prekinula je susret u 7. minuti. Igrači su u majicama s brojem 7, koji nosi Kohler, zagrljeni došli pred tribinu na kojoj je sjedio Kohler u društvu supruge i sina. Stadionom je odzvanjala pjesma podrške igraču Union Berlina. Kohler je bio dirnut i na trenutke je brisao suze s lica. Utakmica je nastavljena, a gosti su poveli 1-0.

Union Berlin je izjednačio Kreilachovom asistencijom. A četiri minute prije kraja Kreilach je zabio pobjednički gol koji je posvetio svom suigraču Köhleru.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • fiore 11.02.2015.

    lijepo, ma šta lijepo,prelijepa gesta i i kluba i suigrača!svaka čast,a benjaminu želim da se izbori u svojoj najvećoj borbi života!

  • vero1010 11.02.2015.

    prekrasna gesta! bravo! prije svega smo ljudi! drži se Beni!

  • prognozer 11.02.2015.

    Svaka cast - respect!

Komentiraj...
Vidi sve komentare