To je to što me zanima!

Dirljivi susret Biserke Petrović i Hrge: 'Moram vas zagrliti...'

Gospođo, zagrlit ću vas. Ispričavam se što sam mokar, znojan. Nadam se samo da sam bio dostojan imena ove dvorane i vašeg sina, rekao je Filip Hrgović Biserki Petrović u Draženovom domu
Vidi originalni članak

Filip Hrgović pobijedio je Kevina Johnsona jednoglasnom odlukom sudaca, a njegovo razbijanje Amerikanca gledala su brojna poznata lica na tribinama Draženova doma. 

Na meč je, dakako, došla i Biserka Petrović, majka preminulog Dražena Petrovića koja ne propušta ništa što se događa u Draženovom domu koji je proteklih godina postao kultno mjesto.

Hrvatski boksač Filip Hrgović uočio ju je nakon borbe te joj krenuo u zagrljaj.

- Gospođo, zagrlit ću vas. Ispričavam se što sam mokar, znojan. Nadam se samo da sam bio dostojan imena ove dvorane i vašeg sina - rekao je Hrga Biserki Petrović i pokazao velike manire.

Biserka je naravno prihvatila zagrljaj.

- Pa kako i ne bi bio znojan. Navijala sam za tebe, skakala sam! Onaj Amerikanac stvarno može podnijeti puno udaraca - kazala je Biserka Petrović hrvatskom boksaču i poslala mu poruke podrške za daljnju karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zebra 27 09.12.2018.

    Bravo Fićo čestitam ti na pobjedi.. A ove koji komentiraju ovu tvoju pobjedu u negativnom smislu trebalo bi drugi put njih stavit u ring s ovim Amerom, čisto da vide kako udara.. Ionako oni se prče da bi lako pobjedili tog Amera..

  • cimerrr 09.12.2018.

    Daleko je Colin Jakson od najboljih dana kada se borio za titule svjetskog prvaka,ali da će pokazati ovakvu nemoć protiv Hrge,to nitko nije očekivao. Hrga odličan,brz i zna boksati,jedino što mu fali je kilaža i samim tim jači udarac. Premršav je i preslabo udara za one najjače. Masu će dobiti s godinama,još je jako mlad,za par godina bi trebao imati preko 110 kg i biti će spreman za napad na titulu svjetskog prvaka.

  • 09.12.2018.

    Hm, meni je bi dirljiviji današnji Hrgin susret sa Mikijem Bandićem u bolnici na Jordanovcu. Brate mili, evo još uvijek suze ronim!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare