To je to što me zanima!

Diskusija: Je li Mou trebao čekati s objavom odlaska?

Je li Mourinho egocentrik željan medijske pažnje? Je li trebao pričekati par dana pa tek tad objaviti odlazak i pustiti sve u klubu da uživaju u trofeju?
Vidi originalni članak

Inter je osvojio Ligu prvaka, a Jose Mourinho postao je treći trener (Ernst Happel i Ottmar Hitzfeld) u povijesti koji je sa dva različita kluba osvojio najbolje momčadsko natjecanje. Učinio je to prije Intera s Portom.
Dok su igrači slavili, Mourinho je po tko zna koji put svu medijsku pažnju usmjerio na sebe. Senzacionalno je objavio kako odlazi iz talijanske momčadi u Madrid na klupu Reala. Naravno, više nije bilo toliko bitno što je Inter osvojio Ligu prvaka.
A takvo što baš sliči na Portugalca koji često dolazi u sukob sa svakim tko kaže riječ protiv njega. Na naslovnicama je više od svojih igrača. Mourinho je nesumnjivo veliki trener, ali čini se i umišljena veličina. Jer što reći kada na San Siro dođe 50.000 navijača u šest ujutro, a on ostane u Madridu.
Je li Mourinho egocentrik željan medijske pažnje? Da li je trebao pričekati par dana pa onda objaviti odlazak u Real i pustiti igrače i navijače da uživaju u najvećem trofeju u povijesti kluba?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dono23 23.05.2010.

    ma daj izzy sta pricas, on moze radit sta hoce jer iza sebe ima rezultate. ja sam navijac barcelone i zao mi je sto mou ide u reeal

  • Aragorn20 23.05.2010.

    On je jednostavno svoj, pa ne zovu ga bezveze \"Posebnim\". Voljeli ga vi ili mrzili ne možete mu uskratiti da je trenutno najbolji trener svijeta..

  • _dino_ 23.05.2010.

    hmmm pa zašto njegova stvar...najbolji trener koji postoji je mou...kakav ferguson i sta ja znam koji igra jednu taktiku 50 godina....ovaj ima za svaku minutu taktiku najbolji je....bit će pravi trener za realove zvijezde....mlad, bahat, arogantan,...sljedeće sezone mou sa realom sve osvaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare