To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Tko će biti u finalu Lige prvaka u Rimu?

Nakon prvih utakmica polufinala Lige prvaka sve je otvoreno. Nitko nije ostao bez šansi, još je 90 minuta teške borbe ostalo do finala u Rimu
Vidi originalni članak

Ovo je bilo 'ubijanje' nogometa, najčešći su komentari nakon ogleda Barcelone i Chelseaja na Nou Campu. Guus Hiddink je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka predstavio potpuno defenzivni Chelsea, ali u London se vratio s rezultatom koji nudi nadu. Barcelona je po mnogima prvi favorit za naslov prvaka, no na Stamford Bridgeu nikome nije lako. Neće biti ni Messiju, Eto'ou, Henryju i društvu.
A ni Manchesteru neće biti nimalo jednostavno sačuvati gol prednosti iz prve utakmice protiv Arsenala.
- Važno je da nismo primili gol, iako možemo žaliti što nismo pobijedili većom razlikom - rekao je Alex Ferguson nakon pobjede 1-0 na Old Traffordu i dodao:
- Na Emiratesu mi možemo zabiti i to je veliki Arsenalov problem.
Zabije li United, Arsenalu će za prolazak trebati tri gola. I zato je aktualni prvak Europe favorit za prolazak u finale. No može li Arsenal ipak napraviti iznenađenje i izbaciti Manchester? I s kim će pobjednik ovoga para igrati u finalu? Hoće li finale, kao i prošle sezone, biti englesko? Ili će Barcelona na gostovanju nadoknaditi propušteno na Nou Campu? Četiri su moguća finala: Manchester - Barcelona, Manchester - Chelsea, Arsenal - Barcelona i Arsenal - Chelsea. Na koje bi se isplatilo uložiti novac? Koje finale bi bilo najatraktivnije?

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tahuti 06.05.2009.

    piše Sun da će Gerard skupljati lopte,da izbliza osjeti veliku utakmicu......pssssssstttt...... Lby

  • tahuti 05.05.2009.

    čekamo celsea,bilo bi lakše,sa barcom ljepše...ali MI SMO PRVACI - MAN U !!!!!!!!!!!! jel može možda nekako Lpoll? e,nemože..šteta ..oni su naajjjboljiiiiiii.haha........daj nek neko onom stevenu preporuči nekog frizera,dosta se šišao u kvartu..haha..

  • user_34118 03.05.2009.

    Najljepši nogomet igraju Barcelona i Manchester United,po meni oni bi trebali igrati u finalu.Sraz divova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare