To je to što me zanima!

Divlji Mike Tyson postao je obični obiteljski čovjek

U dokumentarcu “Tyson” kontroverzni boksač otkriva da su ga tri godine u zatvoru izludjele. Prema njegovom svjedočanstvu, potpuno je nevin
Vidi originalni članak

Godinama mi je ponavljao da je nevin i uopće ne sumnjam da je tako. Zamislite što čovjeku učine tri godine zatvora zbog nečega što nije učinio, govorio je boksačev prijatelj James Toback na premijeri dokumentarnog filma “Tyson”, koji je režirao.
Mike Tyson proveo je tri godine u zatvoru zbog silovanja 18-godišnjakinje, a kaže da ga je to razdoblje potpuno izludjelo te da nakon izlaska nije više mogao biti isti. Nakon svih ludosti, tvrdi da se smirio i posvetio obitelji. Iza njega su dva propala braka, mnoštvo preljuba i šestero djece, koja su bila na premijeri filma, iako su u njemu prikazane neke vrlo uznemirujuće scene o njihovu ocu.
- Volim ih više od svega - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • udlu 25.04.2009.

    AJDE DA SE OPAMETIO

  • tahuti 25.04.2009.

    boks oduvjek vodi mafija,i naravno kladionice.u vrijeme največe snage i slave,tyson je rušio sve u prvoj,drugoj rundi.naravno svi su se kladili na prve runde,i mafija je gubila lovu.neposlušni je dobio namještaljku.dotična je u pola 4 ujutro otišla s njime u njegovu hotelsku sobu,\"moliti boga\".sa spermom u sebi,otišla i prijavila ga.uzela lovu od mafije,od njega..i boli ju ...Sjetite se Koba Bryanta-dobar momak sa savršenim imiđžom,jedva se spasio robije.a nije ju ni taknuo.Tko bi onda vjerovao tysonu?rijetki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare