To je to što me zanima!

Torcida poslala poruku: Samo nam titula fali do ekstaze...

Hajduk je dvije godine u nizu osvojio Kup, ali nije to ono što u potpunosti zadovoljava navijače. San je naslov prvaka na kojeg se čeka 18 godina
Vidi originalni članak

Navijači, čelnici, ali i sami igrači Hajduka ove sezone su priželjkivali naslov prvaka i nadali se da ga mogu nakon 18 godina čekanja vratiti na Poljud. Bili su u utrci s Dinamom pa nekoliko kola prije kraja posustali. Na kraju su se morali zadovoljiti s novim Kupom, što i nije tako loše obzirom da su prošli trofej čekali čak devet godina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednja ovosezonska utakmica na Poljudu protiv Šibenika (3-0) bila je nabijena emocijama. Posljednji susret u karijeri odigrao je Danijel Subašić. Sa suzama u očima, napustio je teren u 24. minuti, u čast tragično preminulog prijatelja Hrvoja Ćustića. Više od 18 tisuća ljudi ustalo se na Poljudu i ispratilo u mirovinu velikana hrvatskog nogometa. 

Bila je to svečana i slavljenička atmosfera na Poljudu gdje su se svi navijači uoči utakmice mogli fotografirati s Rabuzinovim suncem, a na kraju su zadovoljni napustili stadion. Splićani su i osmu utakmicu u nizu završili bez primljenog gola pa na kraju potopili Šibenčane 3-0 i sa stilom se oprostili od sezone. Bila je dugačka, puna stresova i prevrtanja, ali na kraju čelnici kluba mogu biti zadovoljni, jedan trofej opet će u vitrine.

Osim Danijela Subašića, još neki igrači odigrali su možda i posljednju utakmicu za Hajduk, a Torcida je tijekom susreta poslala poruku za kraj sezone:

- Polako se vraćamo na stare staze, samo nam titula fali do ekstaze.

Hajduk je dvije godine u nizu osvojio Kup, ali nije to ono što u potpunosti zadovoljava navijače. San je naslov prvaka na kojeg se čeka 18 godina, a posljednjeg su proslavili na Poljudu baš na današnji dan. Hoće li to više ikad doživjeti, pitaju se neki, ali svakako će s optimizmom dočekati sljedeću sezonu. Unatoč brojnim problemima i previranjima na početku mandata, Ivan Leko je u završnici sezone stabilizirao i uigrao momčad te stvorio odlične temelje za budućnost. 

Na kraju utakmice su poljudski teren preplavili navijači i okružili igrače u nadi da će se domoći nekog suvenira. U rekordnom roku igrači su ostali bez dresova i hlačica, a ostali su se morali zadovoljiti fotografijom i autogramom.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • axl44 28.05.2023.

    nekako mi je pomalo žao što je gotovo prvenstvo, tko će sad dočekati početak nove sezone da se opet naslušamo ovih mitomanskih gluposti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Hrvatska <3 28.05.2023.

    Nikada u ovom zivotu vise, to je sad klub s luzerskim mentalitetom

  • simri 28.05.2023.

    Titule fale, fritula koliko hoćeš. Dobar tek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare