Obavijesti

Sport

Komentari 25

Torcida poslala poruku: Samo nam titula fali do ekstaze...

Torcida poslala poruku: Samo nam titula fali do ekstaze...

Hajduk je dvije godine u nizu osvojio Kup, ali nije to ono što u potpunosti zadovoljava navijače. San je naslov prvaka na kojeg se čeka 18 godina

VIDEO

Navijači, čelnici, ali i sami igrači Hajduka ove sezone su priželjkivali naslov prvaka i nadali se da ga mogu nakon 18 godina čekanja vratiti na Poljud. Bili su u utrci s Dinamom pa nekoliko kola prije kraja posustali. Na kraju su se morali zadovoljiti s novim Kupom, što i nije tako loše obzirom da su prošli trofej čekali čak devet godina. 

Pokretanje videa...

Navijači pohrlili na Poljud po fotku s Rabuzinovim suncem 00:44

Posljednja ovosezonska utakmica na Poljudu protiv Šibenika (3-0) bila je nabijena emocijama. Posljednji susret u karijeri odigrao je Danijel Subašić. Sa suzama u očima, napustio je teren u 24. minuti, u čast tragično preminulog prijatelja Hrvoja Ćustića. Više od 18 tisuća ljudi ustalo se na Poljudu i ispratilo u mirovinu velikana hrvatskog nogometa. 

Split: Danijel Subašić u suzama se oprostio od nogometa, Torcida mu poslala poruku

Bila je to svečana i slavljenička atmosfera na Poljudu gdje su se svi navijači uoči utakmice mogli fotografirati s Rabuzinovim suncem, a na kraju su zadovoljni napustili stadion. Splićani su i osmu utakmicu u nizu završili bez primljenog gola pa na kraju potopili Šibenčane 3-0 i sa stilom se oprostili od sezone. Bila je dugačka, puna stresova i prevrtanja, ali na kraju čelnici kluba mogu biti zadovoljni, jedan trofej opet će u vitrine.

Split: Torcida poslala poruku s tribina, Funcuti se nisu pojavili

Osim Danijela Subašića, još neki igrači odigrali su možda i posljednju utakmicu za Hajduk, a Torcida je tijekom susreta poslala poruku za kraj sezone:

- Polako se vraćamo na stare staze, samo nam titula fali do ekstaze.

Hajduk je dvije godine u nizu osvojio Kup, ali nije to ono što u potpunosti zadovoljava navijače. San je naslov prvaka na kojeg se čeka 18 godina, a posljednjeg su proslavili na Poljudu baš na današnji dan. Hoće li to više ikad doživjeti, pitaju se neki, ali svakako će s optimizmom dočekati sljedeću sezonu. Unatoč brojnim problemima i previranjima na početku mandata, Ivan Leko je u završnici sezone stabilizirao i uigrao momčad te stvorio odlične temelje za budućnost. 

Na kraju utakmice su poljudski teren preplavili navijači i okružili igrače u nadi da će se domoći nekog suvenira. U rekordnom roku igrači su ostali bez dresova i hlačica, a ostali su se morali zadovoljiti fotografijom i autogramom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov