To je to što me zanima!

Dječak dočekao nogometaše Osijeka na -9, dobit će dres!

Igrače Osijeka su u nedjelju ispred Gradskog vrta dočekali navijači nakon poraza od Dinama, a među njima je bio i jedan dječak. Nije mu smetalo ni to što je ponoć ni minus devet, a za nagradu će dobiti dres Osijeka...
Vidi originalni članak

Navijačka ljubav ne bira. Bilo ledeno ili vruće, bila ponoć ili podne, navijači su uvijek uz svoj klub. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Euforija u Osijeku je nikad veća, napokon tinja nada o naslovu prvaka, a nju nije ugasio ni poraz u subotnjem derbiju od Dinama (1-0). Još uoči utakmice se u osječkim kuloarima pričalo kako će Kohorta dočekati u Gradskom vrtu Nenada Bjelicu i igrače nakon utakmice u Maksimiru bez obzira na ishod.

On na kraju nije baš bio povoljan za Osječane, ali više od stotinu navijača Osijeka došlo je pred stadion i pjesmom i bakljama pozdravilo svoje nogometaše. Nakon poraza je podrška i najbitnija, zar ne? Umorne i pobijeđene, ali ponosne i puna srca. A jedan od njih je pokazao veliko srce. 

Bila je ponoć i temperatura je otišla do ledenih minus devet, ali navijačko srce toplije je i od toga. Na dočeku su osim Kohorte bili i roditelji s djecom, a jedan dječak je oduševio igrača Osijeka Matu Miloša koji mu je odlučio pokloniti dres. Iako je bila ponoć i možda u to vrijeme već morao biti u krevetu, maleni navijač je morao dočekati svoje heroje.

- Naša najveća pobjeda sinoć. U ono doba dana i po onakvoj temperaturi.. Djeca s majkama i očevima, cijele obitelji.. Koje su u sekundi kad je Bebek dosudio kraj utakmice unatoč osjećaju tuge pomislili u glavi 'dečki su zaslužili vidjeti da smo svi uz njih'. A iz prve ruke znam da su neki proputovali i trocifren broj kilometara da bi bili na licu mjesta. Mnogima ne bi bilo jasno zašto?! Zašto prevaliti takav put? Zbog četiri, pet navijačkih pjesama koje ste zapjevali kao nekoć u kopu? Zbog par minuta veselja? Zbog toga da na deset sekundi vidiš klupski autobus? Zbog čega? - napisala je stranica Bijelo-plava birtija na Facebooku s fotografijom dječaka. 

Ta fotografija je oduševila Matu Miloša koji se javio istoj stranici te odlučio pokloniti Osijekov dres predanom malenom navijaču. 

- Nakon objave fotografije malca koji je sinoć čekao svoje junake unatoč porazu, javio nam se igrač Osijeka Mato Miloš sa željom da mu pokloni svoj dres u znak zahvale. Je li se morao javiti? Naravno da nije. Ali to vam samo dodatno potvrđuje onaj tekst od neki dan u kojem sam rekao da ovi igrači i prije svega ljudi zaslužuju našu podršku! Bravo za malca, bravo za Matu! Ovo je Osijek - piše Bijelo-plava birtija.

I zbog ovakvih stvari je nogomet više od sporta, a voljeni klub više od života. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Kristina Matoša 15.02.2021.

    Svaka čast maleni.

  • MRAVAC26 15.02.2021.

    Slaba mu to utjeha .. Mali je u to doba trebao biti u krevetu i gledati sažetak utakmice .. Neznam ćemu doček, ovo je samo upozorenje Belici i ekipi da sa Dinamom nema zajebancije .. DINAMO IZNAD SVIHBOG I HRVATIZA DOM SPREMNI

  • dionis 15.02.2021.

    počeli su kao i Torcida slaviti poraze

Komentiraj...
Vidi sve komentare