To je to što me zanima!

Dječak htio zagrliti Messija, zaštitari ga bacili na pod! Veliki Leo sve je oduševio reakcijom

Rijetko tko ne bi poželio u galeriji imati fotografiju s jednim od najpopularnijih nogometaša svijeta, a nakon burne reakcije zaštitara Messi je usrećio jednog dječaka te mu ispunio želju
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a u finalu francuskog Superkupa deklasirali su Nantes 4-0 i osvojili 11. trofej pobjednika, odnosno devet u deset izdanja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Parižani su rutinski stigli do pobjede, a na stadionu Bloomfield u izraelskom Tel Avivu zabijali su Messi, Neymar i Ramos. 
Na kraju utakmice, jedan dječak se htio uslikati s argentinskom zvijezdom, ali zaštitari su preburno reagirali. 

Naime, dječak se uspio probiti kroz osiguranje i približiti Messiju, na što su zaštitari reagirali i silovito povukli dječaka. Messi je naravno reagirao i pokazao da dječak može doći te se slikao s njime. Težim je putem ovjekovječio trenutak koji će pamtiti za cijeli život, a video tog trenutka netko je od gledatelja snimio te se ubrzo proširio društvenim mrežama. 

PSG je poveo u 22. minuti golom Lionela Messija, na 2-0 je povisio Neymar iz slobodnog udarca na kraju prvog poluvremena, Sergio Ramos je pogodio za 3-0 u 57. minuti, a konačan rezultat utakmice je u 82. minuti postavio Neymar iz penala.

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 01.08.2022.

    Kud sve ovo vodi ?

  • Lakrdija88 01.08.2022.

    Nisu ga bacili, vec se sam bacia

Komentiraj...
Vidi sve komentare