To je to što me zanima!

Dječak iz Austrije iscrtao si je dres Vatrenih i navijao za nas

Maël Urbas (11) iz Klagenfurta sanja da upozna ‘vatrene’. Nema nikakve veze s Hrvatskom, ali svim srcem bio je uz našu reprezentaciju u finalu Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji
Vidi originalni članak

Maël obožava gledati i igrati nogomet. Kad god bude neko veliko natjecanje, napravi dres nekog igrača. Sad je za finale napravio onaj Lovrena i Ivana Rakitića, rekao je Peter Urbas, otac malog navijača “vatrenih” Maëla (11).

Maleni Austrijanac koji živi blizu Klagenfurta bodrio je naše dečke u utakmici protiv Francuske iscrtavši na običnoj bijeloj majici šahovnicu na prsima i natpis “Lovren 6” na leđima.

- Korijeni moje obitelji su slovenski, a supruga je Francuskinja. Da, bila je to baš neobična situacija, ali ipak je navijao za Hrvatsku - rekao nam je Maëlov otac Peter i dodao sa smiješkom:

- Kako je ona reagirala na to? Uh, ne bih o tome...

Sâm Maël je oduševljen igrom naših na SP-u.

- Dobro su igrali. Svidjelo mi se što toliko trče i trude se. Triput zaredom igrali su produžetke, pa normalno da su bili malo umorni u finalu - rekao je Maël, kojemu je velika želja da dođe u Hrvatsku i upozna svoje idole.

- Inače navijam za Barcelonu pa mi je zato Rakitić drag. A i Lovren je čovjek koji je odrastao na selu, baš kao i ja, zato mi je blizak. Da, bilo bi jako lijepo kad bih ih mogao upoznati i dobiti njihov pravi dres - rekao je Maël.

Otac Peter, koji radi u elektroprivredi, kaže kako često poslovno putuje u Lijepu Našu i da Maël rado ide s njim.

- Sad nismo u Hrvatskoj, ali definitivno bi bilo lijepo upoznati ih kad dođemo - kaže otac Peter, čiji je sin jedan od najvatrenijih naših navijača koji nemaju veze s Hrvatskom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nera20 14.08.2018.

    Vau koja vijest

  • 19.07.2018.

    Mogao mu je tata i kupiti dres

  • nijetebriga 18.07.2018.

    Djecija dusa i osjecaji su citi -iskreni.. e pa tajo imas priliku otici na utakmicu nacija u devetom mjescu kad igraju Hrvatska i Engleska.. Povedi maleckog da upozna vatrene-i njemu njegove idole Lovrena-Rakitica i ostale..

Komentiraj...
Vidi sve komentare