To je to što me zanima!

Dušo, nemoj plakati: Dječak se rasplakao na Maksimiru, Perišić ga uzeo u naručje i počeo tješiti

Proradio je, naravno, Ivanov očinski nagon kada je dječak na Maksimiru prilikom predstavljanja počeo plakati. U travnju je i treći put postao otac, kada je na svijet došao maleni Luka
Vidi originalni članak

Igrači su izašli na predstavljanje s djecom pod ruku, himne samo što nisu zasvirale, a na terenu - dječje suze.

IZBORNIK UOČI DANSKE Dalić: Glupo je da Perišića stavljamo desno. Oršić? Pa imamo jako dobru klupu...

Jedan od dječaka koji je dobio cjeloživotnu uspomenu izlazeći na travnjak Maksimira s Ivanom Perišićem potpuno se rasplakao. Kada je to vidio Perišić, odmah je počeo tješiti dječaka, uhvativši ga i u naručje. No, dječak je i dalje neutješno plakao.

Proradio je, naravno, Ivanov očinski nagon. U travnju je i treći put postao otac, kada je na svijet došao maleni Luka.

Ivan i njegova supruga Josipa, s kojom se vjenčao u srpnju 2020. godine, imaju i sina Leonarda (9) i sedmogodišnju kćerkicu Manuelu.

Prošle godine, kada je Hrvatska pobijedila Cipar 3-0 u 7. kolu kvalifikacija za SP, Perišić je gol posvetio Leonardu koji je slavio rođendan. Obećano - ispunjeno.

- Obećao sam malome da ću dati gol. Leonardo, ovo je za tebe - rekao je Perišić dok je u ruci držao mobitel, a na njemu je bio uključen videopoziv s presretnim Leonardom koji je sigurno taj poklon zapamtio za cijeli život.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kajzanavek 29.09.2022.

    Gesta koju bi svaki normalan, pristojan, osjećajan čovjek napravil. Dete se zgubi u trgovačkom centru, sajmu.... pa ga isto takva neka osoba prime. Oću reć normalna gesta, niš fascinantno. A, kaj se te dece tiče, mislim da su to kompleksi roditelja. Nemam naravno niš protiv, ali osobno mišljenje mi je da bi tu trebala stajati djeca , koja igraju po klubovima

  • lily A 24.09.2022.

    Ne zove se dabs Ivan najlipse ime svaka mu cast

  • Palmanova 23.09.2022.

    kako nece plakat kad nam se stadio rusi,a novog necemo dobit za 10 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare