To je to što me zanima!

Dječak slavio s dinamovcima: Baturina ga uzeo u naručje

Stefan Ristovski vratio ga je na teren, uzeo ga iz redarovih ruku i poveo prema tribini s Bad Blue Boysima, gdje su igrači slavili pobjedu u Varaždinu, a Boysi koreografijom 113. rođendan
Vidi originalni članak

Sve se na kraju lijepo završilo. Iako je redar, po riječima Tonija Dalića, sportskog direktora Varaždina, samo radio svoj posao te izbacio dječaka s travnjaka po završetku utakmice Varaždina i Dinama (0-1), dječak je ipak završio među dinamovcima.

Stefan Ristovski vratio ga je na teren, uzeo ga iz redarovih ruku i poveo prema tribini s Bad Blue Boysima, gdje su igrači slavili pobjedu. U naručje ga je uzeo i Martin Baturina i ostavio mu uspomenu za cijeli život.

Navijači Dinama, a bilo ih je oko 1200 na gostujućoj tribini, razvili su i koreografiju za 113. rođendan. Na njoj je pisao datum osnivanja tadašnjeg Građanskog, 26. travnja 1911. godine, a i skandirali su "Građanski Zagreb"...

Idi na 24sata

Komentari 43

  • tovar izbosne 28.04.2024.

    mali je golman. ide stopama kotarskog

  • Jebulja 27.04.2024.

    Bravo za ristovskog a maga rad neke i dalje kmeci

  • schmeling 27.04.2024.

    Ovdje komentari ne trebaju biti o politici ili Hajduku. Djecaku nije mjesto na terenu, redar je radio ono za sto je placen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare