To je to što me zanima!

Djetetu (11) Josea Mourinha skandirali da je kurvin sin!

"Taj Portugalac, koji kurvin sin?!", orilo se igralištem na kojem je limačka momčad Rayo Majadahonde dočekala vršnjake iz Canillasa, čiji je gol branio Mourinhov sin
Vidi originalni članak

Kad je sa svojom nogometnom momčadi izašao na igralište, 11-godišnjem Mariju Joseu Mourinhu publika je počela pjevati pjesmicu kojom u Španjolskoj vole vrijeđati njegova oca ili Cristiana Ronalda...

"Taj Portugalac, koji kurvin sin?!", orilo se igralištem na kojem je limačka momčad Rayo Majadahonde dočekala vršnjake iz madridskog Canillasa, čiji je gol branio Mourinhov sin. Mladi golman ubrzo se rasplakao.

- Morali smo ga tješiti, uvjeravati da ti pogrdni povici ne idu njega nego njegova oca. Naravno, već činjenica da se tako vrijeđa odraslog čovjeka sama je po sebi loša. Kad se tako vrijeđa 11-godišnje dijete, zastrašujuće je – rekao je predsjednik Canillasa.

Koliko nogomet može biti ružan, ili koliko česti nesportski ispadi Mourinha seniora mogu skupo koštati osobe iz njegove neposredne okoline, ljude iz Canillasa uvjerio je incident na kraju utakmice.

Nakon što je izgubio 2-1, Mario Jose je kolegi sa suprotne strane krenuo sportski čestitati na pobjedi. Ovaj ga je odgurnuo od sebe.

Predsjednik domaćeg kluba kasnije se javno ispričao za ponašanje svojih dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • NazifAranžman 05.11.2011.

    Svaka cast za ove koji podrzavaju malog i Mourinha i slazu se da nije uredu. A pitao bih nesta ove koji misle suprotno. Biste li tako isto komentarisali u slucaju da neko vrijedja dijete Alexa Fergusona, Arsena Wengera, Felixa Magatha, ili cak recimo vase dijete zbog nekih vasih postupaka? Naravno da nebi. U cijelu ovu spansku sapunicu na relaciji Barcelona - Madrid mali Mourinho je upleten isto koliko i svaki od nas, a to je favoriziranje jedne od suprostavljenih strana, te je zasluzio vrijedzanje isto koliko i svaki od nas.

  • ZoricaMargera 03.11.2011.

    Da mu je stari 3 put Mourinho nemaju pravo vrijeđati dijete!

  • misterRF 03.11.2011.

    nije mu lako imati tatu za kretena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare