To je to što me zanima!

'Djevojčica u plavom kaputiću' na Poljudu navijala za Hajduk: Jako sam ponosna što sam tu

Moram priznati da noć prije utakmice protiv Dinama baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete, rekla je Željka pred utakmicu
Vidi originalni članak

Simbol patnje Vukovara, djevojčica u plavom kaputiću, ujedno je i vatrena navijačica Hajduka, bila je gošća kluba na derbiju s Dinamom. Željka Jurić Mitrović dolaskom na utakmicu ostvarila je svoju veliku želju, a pobjeda Hajduka u sjajnoj atmosferi sve je dodatno začinila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UZ FANTASTIČNE SNIMKE IZ ZRAKA VIDEO Ovako izgleda još ljepše: Pogledajte Kalinićevu bombu iz drugog kuta i 'ludog' Fossatija

Kao uvod u derbi Željku je u navijačkom Parku dočekala delegacija kluba i Našeg Hajduka koja joj je uručila male znakove pažnje te pločicu s imenom za sudjelovanje u projektu otkupa dionica kluba.

Ista takva pločica ostat će zauvijek dio parka Za sva vrimena i sa slova K Parka dočekivati sve nove generacije navijača koji će među elementima tražiti poznata imena koja su svoju povezanost s Hajdukom zabilježili imenom tik do Bajde i Frane u parku svih navijača Hajduka.

- Sestra mi se zove Katarina pa bi htjela da i moje ime bude na slovu K te tako bude povezano i s njom, otkrila je Željka tajnu odabira slova K za mjesto gdje će zauvijek ostati njeno ime.

IVAN KATALINIĆ Hajduk je prije 27 godina bio u ovakvoj situaciji i slavio titulu: 'Eto, povijest se ponavlja...'

Uz samo mjesto u Parku Željka se osvrnula na ljubav i značaj koji za nju Hajduk ima.

- Jako sam ponosna, prije svega bi se zahvalila Hajduku na pozivu. Na derbiju ću osjećati Hrvatsku, ljubav i Boga, emotivno je istaknula Željka uoči utakmice.

PISMO ŽELJKE JURIĆ Djevojčica u plavom kaputiću iz vukovarske kolone: Ne dirajte rane Vukovara i Vukovaraca

Dodatnu emociju svakako je izazvao i huk punog stadiona na derbiju s Dinamom (1-0).

- Moram priznati da noć prije utakmice baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete. Baš se veselim utakmici - rekla je Željka pred utakmicu ni ne znajući da će nakon utakmice svi snovi postati stvarnost.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Antitovar × 23.04.2022.

    Dinamo najveci Hrvatski klub !

  • Jogurtaši 23.04.2022.

    Tribala ke njihovom hajduku spomenuti da je i veliki nagvijač reprezentacije Hrvatske. Hahah dobila bi batina najvjerovatnije.

  • Ar1987Ri 23.04.2022.

    Jadni ti ljudi, mislim toliko tih ispranih fraza o tom hajduk, a na kraju kad sve malo pomnije proucis vidis koji je to korumpirani klub koji vodi mafija… vidis da 80% te tocide kojom se diče su narkomani na minimalno travulji, a vecina i na iglama… vidis da godinama pljuju po dinamu da je drzavni klub i da ga se gura, a godinama se to radilo u njihovu korist…

Komentiraj...
Vidi sve komentare