Sport

Komentari 13

VIDEO Ovako izgleda još ljepše: Pogledajte Kalinićevu bombu iz drugog kuta i 'ludog' Fossatija

VIDEO Ovako izgleda još ljepše: Pogledajte Kalinićevu bombu iz drugog kuta i 'ludog' Fossatija

Ako je i bilo upitnika oko toga što je Kalinić donio Hajduku, evo njegovog najboljeg demantija. Majstorija koja je Dominika Livakovića učinila nemoćnim, a ista još bolje izgleda iz drugog kuta

Malo dodavanja s Dinom Mikanovićem i - bum! U 63. minuti velikog derbija Poljud je eruptirao, Nikola Kalinić ispalio je bombu ljevicom u Dinamov gol i vratio Hajduk u utrku za naslov prvaka Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako je i bilo upitnika oko toga što je Kalinić donio Hajduku, evo njegovog najboljeg demantija. Majstorija koja je Dominika Livakovića učinila nemoćnim, a ista još bolje izgleda iz drugog kuta iza Livakovićevog gola. Predlažemo samo da uživate...

Josip Vuković i Marko Livaja pali su na koljena, nisu odmah ni potrčali od emocija u grupni zagrljaj, a nakon kojega je svu svoju emociju iz sebe pustio Marco Fossati. Talijan je pokazao što mu znači ovakav trenutak.

- Dao sam gol, ali svi smo skupa zaslužni za pobjedu. Od Lovre do sredine i nas naprijed, klupe, navijača, stvarno smo svi dali maksimum. Jedino tako i možemo dalje. U nedjelju imamo jako bitnu utakmicu protiv Slavena, ako tamo ne pobijedimo, ova pobjeda neće značiti ništa - rekao je strijelac Kalinić.

- Igrao sam dosta svjetskih derbija, ali pobjeda u ovom derbiju ne može se usporediti ni s kojom drugom. Tu sam rođen i navijam i igram za klub koji volim. Puno mi znači ova pobjeda i gol, kao i svim igračima. Svaki navijač može biti ponosan na ovaj pravi Hajduk. Ovako moramo nastaviti. Jedino nas sve pobjede drže u borbi za naslov, mislim da smo kvalitetni i pripadamo samom vrhu hrvatske lige. Nitko nije bolji od nas i mislim da s ovakvom igrom i mi sami i publika može biti ponosna na Hajduk jer Hajduk zaslužuje borbu za prvo mjesto i finale kupa. To je Hajduk koji svi poznajemo.

A koliko je poljudska kulisa bila lijepa, pokazao je splitski klub i fantastičnim kadrovima iz ptičje perspektive. Na Poljudu su za ovu prigodu koristili i snimke dronom na početku televizijskog prijenosa, a za potrebe klupske televizije snimili su nekoliko kadrova nakon što je utakmica počela uz opis "Zauvik ćeš ostat nebo iznad mene...".

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S WRC VOZAČEM: