To je to što me zanima!

Djevojka zvijezde Real Madrida raskinula vezu samo nekoliko dana nakon što im je rodila kćer

Nakon što se vratio s putovanja, pokušala sam riješiti problem, ali došlo je do točke u kojoj sam shvatila da naša ljubavna veza neće uspjeti. mislim da je to najbolja odluka u ovom trenutku, rekla je Karoline
Vidi originalni članak

Brazilski reprezentativac Eder Militao i njegova djevojka Karoline Lima prekinuli su ljubavnu vezu samo nekoliko dana nakon što su postali roditelji malene Cecilije, piše španjolski AS. 

Militao se uspio nametnuti te je postao stožernim igračem Real Madrida za koji je prethodne sezone odigrao 50 utakmica te zabio dva gola uz tri asistencije. 

Brazilska manekenka i influencerica, koju na društvenim mrežama prati više od 2,6 milijuna pratitelja, pokušala je spasiti vezu, ali čini se da Eder više nema interesa. Dok se Militao posljednjih nekoliko dana zabavljao po noćnim klubovima, Karoline je u Madridu čekala porod nakon čega je u konačnici prekinula vezu. 

- Nakon što se vratio s putovanja, pokušala sam riješiti problem, ali došlo je do točke u kojoj sam shvatila da naša ljubavna veza neće uspjeti. Odlučila sam prekinuti i mislim da je to najbolja odluka u ovom trenutku - objasnila je Karoline pa dodala: 

- Uvijek ćemo biti povezani zbog Cecilije. Ona će biti u našim životima. Što god bilo, morat ćemo biti dobri prema njoj. Dobro sam i oporavit ću se - rekla je. 

S druge strane, igrač Real Madrida nije davao nikakve izjave povodom raskida njihove veze, a na društvenim mrežama izbrisao je sve fotografije na kojima je bio s majkom svog djeteta. 

Par je na posljednjem godišnjem odmoru bio prije samo nekoliko tjedana kada su privatnim avionom otputovali na Ibizu, popularnu destinaciju koja je već godinama omiljena brojnim turistima. Karoline se tada nije libila pokazati trbuščić te je par izgledao sretno, ali čini se da rođenje male Cecilije nije moglo utjecati na opstanak njihove veze. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Palmanova 07.07.2022.

    mozda je mislila da ispred rijeci Eder fali slovo p

  • ajoj2 07.07.2022.

    ne zali nju nitko legendo, ona je dobila najmanje 10-20.000eura mjesecno ovim potezom, osvojila sponz.ra i rijesila se istoga u rekordnom roku

  • Palmanova 07.07.2022.

    za tako dite francuzi kazu>bastard

Komentiraj...
Vidi sve komentare