To je to što me zanima!

Djevojku zbog koje je Kyrgios poludio prati pola milijuna ljudi

Alicia Gowans je sportska nutricionistica i trostruka svjetska prvakinja u body fitnessu. Australski tenisač, brat njena dečka, poručio joj je da se makne iz njegove svečane lože u Melbourneu
Vidi originalni članak

Australski tenisač Nick Kyrgios (25) trenutno je 47. na svijetu, a u ponedjeljak je, uz manje probleme na početku meča, na Australian Openu uspio doći do pobjede nad Portugalcem Ferreirom Silvom (25).

POGLEDAJTE VIDEO: Nick Kyrgios u teretani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojka njegova brata Alicia Gowans sjedila je u loži zajedno s dečkom Christosom, Kyrgiosovom sestrom Halimah i ocem Giorgosom.

Kyrgios je u jednom trenutku tijekom trećeg gema prvog seta uzjapuren viknuo prema tribinama:

- Reci svojoj djevojci da izađe iz moje lože!

POGLEDAJTE VIDEO:

Gowans je sportska nutricionistica i trostruka svjetska prvakinja u body fitnessu koju na Instagramu prati skoro pola milijuna ljudi. 

NIJE IŠLO Ćorić je izbacio lajavog Kyrigosa pa izgubio od Britanca Evansa

Gowans ima i vlastitu web stranicu na kojoj nudi online fitness treniranje, mentalni trening i edukaciju i trening za pripremu prije natjecanja. 

Ambiciozna Gowans često na svom profilu objavljuje uspjehe klijenata i klijentica, odnosno uspješnih transformacija do kojih su došli uz njezine programe fitnessa i prehrane.

Kyrgios je kasnije pojasnio svoju reakciju tijekom meča rekavši da komentari nisu bili usmjerni prema Gowans niti prema bratu. 

- Kad sam na terenu, lud sam. Bio je to samo nalet adrenalina. Vjerujem da se mnogi tenisači mogu poistovjetiti s takvim ispadima. Ponekad to jednostavno trebate izbaciti iz sebe. Kad sam se smirio, počeo sam igrati pristojan tenis - rekao je nakon meča.

U sljedećem kolu Kyrgios će igrati protiv Francuza Uga Humberta (22). 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 09.02.2021.

    Kyrgios ima najviše humora od svih tenisača. On je nešto posebno u teniskom svijetu! S njim nikad nije dosadno. Najviše volim kad kritizira Đokovića.

  • 09.02.2021.

    Meni ovo nikako nije ženstveno... Ne volim žene s mišićima...

  • dusansk 09.02.2021.

    Ako je 100% u mecu zasto um skrece na neku plavusu na tribinama. Nesto se tu “kuva”.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare