To je to što me zanima!

Do kraja tjedna 'laganica', u subotu Njemačka, pa 'furija'

Još se ne zna satnica hrvatskih utakmica jer vrijeme se prilagođava domaćinima, a Austrija još može završiti prva, druga i treća. No, zna se da će naši drugi krug igrati u četvrtak, subotu, idući ponedjeljak i srijedu
Vidi originalni članak

Srbija su na kraju, kao što smo se i nadali, bili tek revijalna predstava. Jer Hrvatska, znalo se, ide u drugi krug rukometnog Eura i prenosi dva boda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sele se "kauboji" sada u Beč, gdje će igrati susrete drugoga kruga. Suparnici su Njemačka, Španjolska, te dvije reprezentacije iz trokuta Austrija, Češka, Sjeverna Makedonija.

E, baš zbog toga ne zna se kad će točno i protiv koga igrati Hrvatska.

Naime, susrete drugoga kruga naši će igrati u četvrtak, subotu, te idući tjedan u ponedjeljak i srijedu. I zna se da je prvi protivnik pobjednika one lakše skupine, Austrijanci, Česi ili Makedonci. Samo se ne zna satnica, jer ona se prilagođava domaćinu, a ne zna se na kojem će mjestu završiti Austrijanci.

A idući tjedan kreće zapravo ono pravo, okršaji s najjačima! U subotu Njemačka, koja je u derbiju te skupine izgubila od Španjolaca 33-26, u ponedjeljak drugi iz skupine B (Austrija, Češka ili Makedonija), pa u srijedu u zadnjem kolu obračun sa Španjolcima.

Dva najbolja iz skupine drugoga kruga plasirat će se u polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 13.01.2020.

    Mi smo vec prijenili dva Boda nista se nemoze drugo desiti

  • Saber 13.01.2020.

    Nijemaca >:) se iskreno ne bojim jer se po njihovoj igri vidilo da nisu ništa posebno opasni kao Norveška,Švedska ili Špnjolska(koja ih je razbila) možemo ali za furiju neznam. Igraju odlično ali bi mi njih znali često iznenadit pa tako i ovaj put.

  • rimtitu 13.01.2020.

    Laganica ko se iole razumje u rukomet tek dolazi a onda po starom dobrom obicaju pljuvacina .

Komentiraj...
Vidi sve komentare