Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Do kraja tjedna 'laganica', u subotu Njemačka, pa 'furija'

Još se ne zna satnica hrvatskih utakmica jer vrijeme se prilagođava domaćinima, a Austrija još može završiti prva, druga i treća. No, zna se da će naši drugi krug igrati u četvrtak, subotu, idući ponedjeljak i srijedu

Graz: Hrvatska protiv Bjelorusije slavila s uvjerljivih 31-23
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
16 komentara

Srbija su na kraju, kao što smo se i nadali, bili tek revijalna predstava. Jer Hrvatska, znalo se, ide u drugi krug rukometnog Eura i prenosi dva boda.

Sele se "kauboji" sada u Beč, gdje će igrati susrete drugoga kruga. Suparnici su Njemačka, Španjolska, te dvije reprezentacije iz trokuta Austrija, Češka, Sjeverna Makedonija.

E, baš zbog toga ne zna se kad će točno i protiv koga igrati Hrvatska.

Naime, susrete drugoga kruga naši će igrati u četvrtak, subotu, te idući tjedan u ponedjeljak i srijedu. I zna se da je prvi protivnik pobjednika one lakše skupine, Austrijanci, Česi ili Makedonci. Samo se ne zna satnica, jer ona se prilagođava domaćinu, a ne zna se na kojem će mjestu završiti Austrijanci.

Hrvatski rukometaši slave u Grazu pobjedu nad Crnom Gorom | Autor: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

A idući tjedan kreće zapravo ono pravo, okršaji s najjačima! U subotu Njemačka, koja je u derbiju te skupine izgubila od Španjolaca 33-26, u ponedjeljak drugi iz skupine B (Austrija, Češka ili Makedonija), pa u srijedu u zadnjem kolu obračun sa Španjolcima.

Dva najbolja iz skupine drugoga kruga plasirat će se u polufinale.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Message