To je to što me zanima!

Francuski tenisač: Imam koronu 250. put! Zašto i mi cijepljeni moramo u izolaciju? Ovo je sr...

Ne osjećam se dobro psihički zbog ovih izolacija i vremena provedenog u hotelskim sobama diljem svijeta. Zbog korone imam i problema s nosom. Prošla godina je bila teška, a i nova je krenula u istom smjeru, rekao je Francuz
Vidi originalni članak

Tri tjedna prije početka Australian Opena Benoit Paire (ATP 46) pozitivan je na korona virus. Što će francuskog tenisača unazaditi u pripremama za prvi Grand Slam sezone, a već jest eliminirao s prvog turnira sezone u Melbourneu.

Da je prvi put, još bi se i pomirio s time. No, Paireu nije premijerno da je pozitivan na korona virus, štoviše, zarazu je pokupio i uoči US Opena. A, po njemu, i ne samo tada...

- Pozdrav, zovem se Benoit Paire i 250. put sam pozitivan na korona virus. Iskreno, ne mogu se više nositi s ovim covid sranjem - poručio je Francuz.

- Ne osjećam se dobro psihički zbog ovih izolacija i vremena provedenog u hotelskim sobama diljem svijeta. Zbog korone imam i problema s nosom. Prošla godina je bila teška, a i nova je krenula u istom smjeru.

Paire se cijepio, podržava cijepljenje, ali, kaže, nije mu jasno zašto i cijepljeni moraju u karantenu. U njoj zadnjih dana već jesu mnogi ponajbolji tenisači svijeta; Rafael Nadal, Andrej Rubljev, Denis Shapovalov, Belinda Bencic, Ons Jabeur, Emma Raducanu...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nokia8 29.12.2021.

    Po tome sto rade Noletu se vidi da je AO treba da se odlozi ove godine! Ako nisu sposobni da ga odrze u normalnim uslovima nega ga odloze!

  • Greatest-Of-All-Time 29.12.2021.

    Ko vam je kriv sta ste se pokorili sistemu. Svi vi sportasi ste si pucali u nogu. Jos bi mozda i razumio da je za sve turnire obavezno cijepljeni, ali radi AO to napraviti? I to ne vazi samo za Pairea nego za sve. I sta ste dobili? Osim sta imate pravo nastupa na turniru morate i dalje nositi maske, testirati se, ici u izolaciju... Isto kao i kad niste bili cijepljeni. A da ne pricam kakvi su rizici moguci od cjepiva... sve za pare...Vidjecemo dal ce se i Djokovic pokoriti.

  • DAVID2404 29.12.2021.

    Ja ne kužim ove sportaše, imaju milijune na računima, može kupiti tisuće kvadrata zemlje, napraviti svoj svijet unutar toga gdje vrijede njegova pravila, svatko mu može dolaziti, imati večeri da gledaju kino na plazmi od 3 metra, tulume, preko dana tenis, nogomet,košarku igrat, uživat u životu a oni se zahebavaju sa ovim id...ma na svakom koraku. Mogu kupiti i vlastiti mali otok i tamo si oazu stvoriti i cijeli život uživat bez da ih itko pegla po mozgu. Ali NE, oni se rađe piknu i riskiraju . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare