To je to što me zanima!

Dobre vijesti: Fernando Alonso smije nastupati na VN Kine!

Alonso je bio prisiljen s tribina pratiti prošlu utrku u Bahrainu nakon što su mu tako naredili liječnici jer je liječničkim pregledom utvrđeno da nije sposoban za natjecanje. Španjolac je na VN Australije slomio rebra
Vidi originalni članak

Vozač McLarena Španjolac Fernando Alonso, koji je slomio rebra u prvoj utrci ove sezone, dobio je privremeno dopuštenje da se natječe u nedjelju na Velikoj nagradi Kine, objavila je u četvrtak Međunarodna automobilska federacija (FIA). 

FIA je dodala, nakon što je Španjolac obavio liječnički pregled u Šangaju, da će u petak poslije prvog slobodnog treninga imati još jedan pregled kako bi se utvrdilo "je li sposoban za natjecanje".

Alonso je bio prisiljen s tribina pratiti prošlu utrku u Bahrainu nakon što su mu tako naredili liječnici jer je liječničkim pregledom utvrđeno da nije sposoban za natjecanje. Španjolac je na VN Australije u nesreći slomio rebra.

Dvostrukog svjetskog prvaka u bolidu McLarena je na VN Bahraina zamijenio Belgijanac Stoffel Vandoorne, koji je odvozio fenomenalnu utrku i u debiju došao do bodova.

Šteta je što će nakon debija Vandoorne biti prisiljen prepustiti upravljač Alonsu, no Fernando je ipak broj 1 u McLaren Hondi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • montello 15.04.2016.

    još je rano ali sretno ,ja kao mclarenovac bi volio da bar budu među prvih 10 ,jako su loši

  • strmi007 14.04.2016.

    tako je

  • Slusaj mene radi kako znas 14.04.2016.

    Alonao je super dobar vozac al dok je vozio za renoa i konkurirao sumaheru u ferariju. Bilo je lijepo za gledat a sad mi se sere na to sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare