To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Dalića: Gvardiol i Broz opet u punom treningu, nazire se prvih 11 za Argentinu

Hrvatska je odradila posljednji trening uoči polufinala Svjetskog prvenstva u punom sastavu, a interes stranih medija je ogroman. Podrška bi u utorak mogla stići i od Brazilaca
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je od 17.30 po srednjoeuropskom vremenu na terenu Al Ersal 3 u Dohi posljednji trening uoči polufinala Svjetskog prvenstva protiv Argentine (utorak, 20 sati).

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvati slave pobjedu u hotelu reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najvažnija informacija za izbornika Zlatka Dalića je da su svi spremni za utakmicu, što je sam potvrdio na konferenciji za novinare. Pa i Joško Gvardiol koji je zbog velikog angažmana dobio poštedu u nedjelju, ali i Marcelo Brozović, koji je radio samostalno.

Svi su zdravi i odmorni, a polufinale SP-a igra se i bez ruke ili noge, figurativno rečeno, jer popravnoga nema. Hrvatska nije ovdje došla po utješnu nagradu i treće mjesto, nego otići do kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: Javljanje iz Dohe

Brazilski novinari koji su ostali na Mundijalu navijat će za Hrvatsku protiv ljutih rivala, a u hrvatskom kampu veliki su optimisti. Dvije utakmice "vatrene" dijele do besmrtnosti.

Toliki je interes stranih medija za reprezentacijom da u našem taboru ne mogu udovoljiti zahtjevima pa su traženi i hrvatski novinari koji pričaju engleski. Tako su i 24sata u utorak gostovala na jednoj katarskoj televiziji, ali i poznatom ESPN-u.

Pobjednička momčad se ne mijenja, misli to i Zlatko Dalić, pa bi postavu protiv Brazila mogao preslikati i na Argentince, no iznenađenja su uvijek moguća. Kao, uostalom, kad je na dan zadnje utakmice umjesto Nikole Vlašića startao Mario Pašalić.

POGLEDAJTE DOČEK VATRENIH U HOTELU: 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • poŠČenjak 14.12.2022.

    Naziralo se da opet neće imati ko zapucati prema golu!

  • bbb Vođinci 13.12.2022.

    kao što smo vidili u dvije prošle utakmice Argentine,loši su skok igri pogotovo kod centaršuteva,,to je velika naša prednost

  • RedDoor 13.12.2022.

    Treba nam pravi centarfor, radi dubine, pressinga i skok igre. Daliću imaš Budimira, Livaju, jedan ti ima pressing, a drugi može i s 20 metara zabiti gol. I ranije raditi zamjene ako treba. Ne čekati da igrači ostanu skroz bez snage. Hajmo naši! 🇭🇷💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare