To je to što me zanima!

Dobri, a besplatni igrači: Uzet ću si Rivalda i daj mi Piresa

Tržište nogometaša krcato je slobodnim igračima kojima je istekao ugovor. Na popisu su se našla i tri hrvatska igrača, a najzvučnije ime je Rivaldo...
Vidi originalni članak

Iako je do početka prijelaznog roka još nešto više od dva mjeseca, turski Maraton piše kako nas već sad očekuje velika uzbuđenja. Tržište nogometaša krcato je slobodnim igračima kojima je istekao ugovor, a iznimno su kvalitetni. Prvi pogled na listu odmah izdvaja nekoliko imena.


Prije svih Brazilac Rivaldo! Iako ima 38 godina marketinški bi bio isplativ za bilo koji klub. Igrao je u Barceloni, Milanu, a s Brazilom je bio svjetski prvak.


Na popisu je i Dida (37), najzvučnije golmansko ime. Istekao mu je ugovor s Milanom, a gdje će nastaviti karijeru ostaje za vidjeti.


I tri hrvatska bivša reprezentativca su našla svoje mjesto, Dino Drpić, Goran Sablić i Marko Babić.


Uz svakog od njih stoji kratki opis. Za Drpića piše kako je nakon Dinama otišao u Karlsruhe, a sad je slobodan. Za Sablića je istaknuto kako je pet puta igrao za Hrvatsku, a Babić čak 49.


Nema sumnje kako bi gotovo svaki igrač pojačao bilo koji HNL klub, a Dinamo i Hajduk bi se mogli raspitati i možda pojačati konkurenciju, besplatno...



Idealna besplatna momčad: 



Rensing (Njemačka/26 ) - Wome (Kamerun / 31), Sablić (Hrvatska/31), Muller (Švicarska/33), Drpić (Hrvatska / 29) - Pires (Francuska/37), Rothen (Francuska/32), Van der Meyde (Nizozemska/31) - Nonda (DR Kongo / 33), Rivaldo (Brazil/), Aliadiere (Francuska/27)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare