To je to što me zanima!

Dobrić utrpao Dinamu dva gola: Pobjeda Jaruna za obljetnicu

Luka Dobrić zabio je fantastičan gol u 35. minuti susreta za vodstvo Jaruna, a gradivo je potvrdio samo tri minute kasnije. Hrvatski drugoligaš u konačnici je slavio rezultatom 3-1
Vidi originalni članak

Na revijalnoj utakmici povodom 100. rođendana, hrvatski drugoligaš Jarun pobijedio je Dinamo s rezultatom 3-1 na domaćem terenu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maksimir u ruhu Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jarun je po prvi put u povijesti ušao u Drugu ligu nakon što je prošle godine bio pobjednik Treće HNL.  Prva momčad Jaruna igrala je protiv kombinirane momčadi hrvatskog prvaka.

Na utakmici se okupio veliki broj gledatelja te je gotovo popunjen maksimalni kapacitet stadiona. 

U 35. minuti susreta Luka Dobrić zabio je fantastičan gol za vodstvo Jaruna. Pucao je Dobrić lijevom nogom s velike udaljenosti, lopta se odbila od prečke, ali Zagorac je bio nemoćan. 

Samo tri minute kasnije, Arijan Ačkar poslao je dugu loptu prema Dobriću koji se našao jedan na jedan sa Zagorcem te povećao vodstvo na 2-0. 

Dinamo je smanjio prednost Jaruna u 49. minuti susreta kada je nakon odlične Šaranićeve asistencije Andrić probio golmana Spudića i zabio za 2-1. 

Nakon odlično primljene dubinske lopte, Marko Brkić zabio je pobjednički gol u 73. minuti.  

Za Jarun su igrali Luka Spudić, Ivan Bošnjak, Tin Karamtić, Ivan Čeliković, Rober Radić, Arijan Ačkar, Lovro Dobrić, Gabriel Groznica, Igor Jugović, Diarrassouba i Filip Dujmović. 

Za Dinamo je branio Danijel Zagorac, u zadnjoj liniji bili su Gyamfi, Dilaver, Štefulj i Moubandje, zadnja dva vezna bili su Ademi i Bulat, na desnom krilu bio je Vasilj,  na lijevom Špikić, polušpicu igrao je Tolić, a u vrhu napada bio je Komnen Andrić. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Pazo 06.09.2021.

    Jeste li slikali tablicu prije deset dana. Trebali ste.

  • Rada77 06.09.2021.

    Novi serif u gradu 😁

  • MateBan 06.09.2021.

    Dinamo napokon sa sebi ravnim treća liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare