To je to što me zanima!

Dobrodošle, zlatne naše: Evo kako su dočekane hokejašice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sa zlatnim medaljama oko vrata hrvatske hokejašice vratile su se s Islanda. Bile su prve na Svjetskom prvenstvu divizije B. Na zagrebačkom Velesajmu bili su i svirači
Vidi originalni članak

Jedva su otputovale na Island, savez im je osigurao 30.000 kuna, ostatak su skupile same "žicajući" sponzore i donacije. Fotografirale su se za kalendar, sakupile dovoljno novca, otišle na Svjetsko prvenstvo divizije B u Reykjavik i okitile se zlatnom medaljom. Dobile su svih pet utakmica na Islandu.

Najveći je to uspjeh u povijesti ženskog hokeja. Zlatne hokejašice dočekali su brojni navijači na zagrebačkom Velesajmu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Hvala vam što ste nas učinili ponosnima" i "Dobrodošle zlatne naše", poruke su koje su izmamile curama osmijeh na lice. Bili su tu i nezaobilazni svirači, a djevojke su pozirale fotografima sa zlatnim medaljama oko vrata.

U Hrvatskoj postoje samo tri ženska hokejaška kluba - Grič, Mladost i Samobor, a registrirano je tek nešto više od 50 hokejašica. To samo govori kakav su uspjeh ostvarile naše djevojke. Svaka čast, cure.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare