To je to što me zanima!

Dodali gas: Bogdanović zabio 18 koševa, Jazzeri izjednačili seriju

Gostima nije pomogao odlično raspoloženi Ja Morant koji je ubacio čak 47 poena jer su se Jazzeri oporavili od šokantnog poraza na početku playoffa te s 141-129 slavili u Utahu
Vidi originalni članak

Ovaj put nije bio najraspucaniji u momčadi, ali je zato imao pomoć ostatka te je Utah Jazz vratio stvari 'na početak' protiv Memphis Grizzliesa! Bojan Bogdanović i suigrači su pred domaćom publikom izjednačili rezultat u seriji (141-129), a hrvatski je košarkaš ovaj put u pola sata provedenih na terenu ubacio 18 koševa uz tri skoka i jednu asistenciju.

Iza linije za tri poena zabio je jednom od pet pokušaja ali zato je bio raspoložen njegov suigrač Donovan Mitchell koji je zabio 25 poena, od toga pet trica iz deset pokušaja. Goste je predvodio mlad Ja Morant koji je zabio 47 poena uz četiri skoka i sedam asistencija, dok je Dillon Brooks zabio 23 uz dva skoka i asistenciju.

IZNENAĐENJE U PLAY-OFFU Nije išlo ni uz raspucanog Babu: Memphis šokirao Utah na startu

Sljedeća je utakmica ovih momčadi na rasporedu u nedjelju, 30. svibnja s početkom u 3.30 po našem vremenu, a serija sad seli u Memphis. U ostalim utakmicama playoffa su Philadelphia 76ersi povećali prednost na 2-0 protiv Washington Wizardsa pobjedom 120-95, a najbolji su kod domaćina bili Joel Embiid s 22 koša, sedam skokova i tri asistencije te Ben Simmons s 22 poena, devet skokova i osam asistencija.

Goste je predvodio Bradley Beal koji je ubacio 33 poena uz četiri skoka i tri asistencije. Njihov sljedeći susret na rasporedu je također u nedjelju, 30. svibnja, a serija sad seli u Washington. Uspješni su bili i New York Knicksi koji su izjednačili (1-1) protiv Atlanta Hawksa pobjedom 101-92.

Nije gostima pomoglo 30 poena, skok i sedam asistencija Traea Younga, dok je Knickse predvodio Derrick Rose koji je ubacio 26 koševa uz četiri skoka i četiri asistencije. Njihova sljedeća utakmica na rasporedu je u petak, 29. svibnja, s početkom u 1 iza ponoći, a sljedeća dva susreta igraju se u Atlanti.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Sport10 29.05.2021.

    koja tv ima standardno live prijenos NBA

  • nap 27.05.2021.

    bravo knicksi opet se vratila ona euforijs u madisonu koja nije bila od 90ih,, spike lee skace

  • Simulacija_stimulacija 27.05.2021.

    Volio bih da Babo sa svojima osvoji prsten, ali i da s našim bude u Tokiju. Oboje vjerojatno ne može, pa navijam da Utah ispadne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare