To je to što me zanima!

Dodik opleo po Srpska Openu: 'Teški su ti Đokovići u pi*ku materinu. Ciganija poprilična'

Predsjednik entiteta Republike Srpske vjerojatno nije bio svjestan da ga 'kamere prate' i prije početka snimanja emisije pa je imao što za reći o velikom teniskom turniru koji se nedavno održao u Banjoj Luci
Vidi originalni članak

Dušan Lajović (32, ATP 40.) pobijedio je Andreja Rubljova (25, ATP 6.) s 2-1 u setovima (6-3, 4-6, 6-4) u finalu ATP Srpska Opena u Banjoj Luci i osvojio 85 tisuća eura. U Republici Srpskoj s odobravanjem su dočekali osvajanje 'domaćeg' tenisača, ali ipak se većina nadala da će turnir uzeti prvi tenisač svijeta.

POBIJEDIO GA SUNARODNJAK Đokovićeva blamaža u Banjoj Luci: Stišavao publiku, dozvao liječnika pa izletio u četvrtfinalu

No, Novak Đoković (35) izgubio je u četvrtfinalu natjecanja upravo od spomenutog Lajovića s 2-0 u setovima (6-4, 7-6(6)), a i za vrijeme trajanja turnira imao je što za reći Novak o brzini podloge i uvjetima na terenu. Napravio je puno za promociju same priredbe i dovođenje velikog turnira, ali bilo je tu stvari koje su mu se zamjerile.

Odnosno, ne direktno njemu, već njegovoj braći. Predsjednik entiteta Republike Srpske Milorad Dodik gostovao je na RTS-u te koristio teške riječi ususret emisiji 'OKO', a prije nego što su se upalile kamere imao je što za reći novinaru Gradimiru Papiću.

- Mada, mogu ti reći da su ovi Đokovići teški u pi*ku materinu. Ljudi sve to doživljavaju na emocije, ali kada uđeš u posao, uf... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Oni suradnici njihovi i to, onda je izgubio u poluf... Nije u polu, u četvrtfinalu - rekao je.

Pitanje je kako će na sve reagirati najbolji tenisač svijeta i njegova obitelj, a Dodik vjerojatno nije bio svjestan kako ga kamere 'prate' i prije samog uključenja u emisiju.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MatijaKezele 26.04.2023.

    Nole je za vas sve političare gospodin

  • Pazisežena 26.04.2023.

    Znači zaključak na Balkanu je što je čovjek iskreniji i otvoreniji to je veća seljačina za većinu Balkanaca,a što je iskreniji i bira riječi to je čovjek za nas Balkance finiji i kulturniji nema veze što krade milijune eura svaki dan iz državne blagajne.

  • no sleep 26.04.2023.

    Djoko je prevara svetska

Komentiraj...
Vidi sve komentare