To je to što me zanima!

Dodjela nagrada Laureus bez Blanke Vlašić

Svjetska prvakinja u skoku u vis nije među šest nominiranih sportašica za prestižnu nagradu Laureus, koja će se dijeliti u St. Peterburgu
Vidi originalni članak

Objavljeni su nominirani za prestižnu sportsku nagradu Laureus, koja se dodjeljuje u sedam kategorija na kraju sezone, a među nominiranima nažalost nije naša favoritkinja Blanka Vlašić.
Za najboljeg sportaša prošle sezone nominirani su švicarski tenisač Roger Federer, američki sprinter Tyson Gay, brazilski nogometaš Kaka, američki plivač Michael Phelps, finski vozač formule 1 Kimi Raikkonen i američki golfer Tiger Woods.
U kategoriji najbolje sportašice sezone nominirane su belgijska tenisačica Justine Henin, ruska motkašica Jelena Isinbajeva, švedska sedmobojka Carolina Kluft, australska plivačica Libby Lenton, brazilska nogometašica Marta i meksička golferica Lorena Ochoa.
U kategoriji za najbolju momčad godine nominirani su AC Milan, reprezentacija Australije u kriketu, Ferrari, njemačka ženska nogometna reprezentacija, iračka nogometna reprezentacija i južnoafrička ragbijaška reprezentacija.
Laureus se dodjeljuje od 1999. godine u sedam kategorija, a ovogodišnja dodjela održat će se 18. veljače u ruskom St. Peterburgu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gremljin 26.01.2008.

    Blanka može doći po ruže i u Zagorje, ne treba ići tamo u neku pripizdinu družit se sa golferima (jak mi je taj sport GOLF)

Komentiraj...
Vidi sve komentare