To je to što me zanima!

Dogodilo se i to: Ibra prvi put u osam godina nije uzeo naslov

Zlatan Ibrahimović od 2004. godine osvajao je naslove u tri različite liga. Počeo je s Ajaxom, a nastavio s Juventusom, Interom, Barcelonom i na kraju s Milanom...
Vidi originalni članak

Nevjerojatna serija Zlatana Ibrahimovića od osam uzastopnih naslova prvaka zemlje u kojoj igra stigla je svome kraju. U nedjelju navečer njegov je Milan izgubio od bivšeg mu kluba Intera i tako naslov prepustio također svom bivšem klubu Juventusu.

Stara dama tako je prekinula čudesnu Zlatanovu seriju koja je počela u Amsterdamu 2004. godine.

Ibrahimović je kao igrač Ajaxa u sezoni 2003/04 osvojio naslov u Nizozemskoj. U ljeto 2004. dres Ajaxa zamjenio je torinskim te je u dvije sezone upisao isto toliko naslova prvaka s Juventusom. Juventus je kasnije zbog namještanja izbačen u drugu ligu, no to ne umanjuje činjenicu da je Zlatan osvojio dva naslova sa 'starom damom'.

Šveđanin je potom potpisao za Inter te je i tamo u naredne tri godine uzimao naslov prvaka. Nakon Giuseppe Meazze seli se na Nou Camp gdje je u sezoni 2009/10 osvojio naslov prvaka Španjolske. Odmah nakon toga otišao je u svoj treći talijanski klub, Milan. I naravno, odmah prve sezone osvaja naslov prvaka Italije.

Nevjerojatan niz od osam uzastopnih naslova, s pet različitih momčadi, u nedjelju je tako stigao svome kraju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • pfc 07.05.2012.

    ROGGOCH...zašto majstore ne spominješ gol od intera kad je cijela lopta ušla u gol!!???daj ne budi smiješan i ne traži alibi..ajmo CRNO BIJELI nek se čuje na sav glass!!!!!!!!!

  • GoranLujanovic 07.05.2012.

    Pobjegao si iz Juventusa kad mu je najteže bilo,a sad ti ga juve na neki nacin uzvratio.

  • euca 07.05.2012.

    Prvenstvo se dobiva na male tekme? Možda je to istina ali: Juventus - Milan 2:0, Inter - Juventus 1:2, Lazio - Juventus 0:1, Juventus - Inter 2:0, Juventus - Napoli 3:0, Juventus: Lazio 2:1, Juventus - Roma 4:0 i to sve bez izgubljene tekme!

Komentiraj...
Vidi sve komentare