To je to što me zanima!

Dogovoren je 'Sudar ljepotica': VanZant i Waterson za 15 dana

Nikad prije i nikad poslije dvije ovako lijepe borkinje nisu se susrele unutar ringa/oktogona. Bit će ovo prvi put da se, po mnogima, dvije najljepše borkinje susreću
Vidi originalni članak

Dogovorena je borba između Paige VanZant i Michelle Waterson. Borba će se održati u sklopu UFC on FOX 22 eventa u Sacramentu 22. listopada i bit će to najljepši meč u povijesti slobodne borbe.

Nikad prije i nikad poslije dvije ovako lijepe borkinje nisu se susrele unutar ringa/oktogona. Bit će ovo prvi put da se, po mnogima, dvije najljepše borkinje susreću i nema sumnje da će UFC znati iskoristiti reklamu.

Paige VanZant je u nastupima dokazala kako je ozbiljna borkinja koja će u budućnosti konkurirati za najveće domete u slobodnoj borbi. Trenutni pro skor joj je 7-2, a u UFC-u ima četiri pobjede i poraz. Ipak, upravo taj poraz joj je donio najviše onih borilačkih fanova, zbog velike srčanosti i upornosti u borbi protiv Rose Namajunas, piše FightSite.

Michelle “Karate Hottie” Waterson se prvobitno proslavila kao model. Svoj najveći uspjeh postigla je u Invicti, gdje je bila prvakinja atom kategorije. U UFC je pristigla prošlo ljeto, kad je debitirala pobjedom nad Angelom Maganom. Osim što ima izvanredan stand-up, još je opasnija na podu te je taktički potkovana borkinja. Uostalom, dugogodišnja je članica Jackson-Winkeljohn tima, a u 11 od svojih 13 pobjeda je slavila prekidom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fantazist 14.10.2016.

    Mene bi obe razbile jer im ne bih mogao uzvratiti.

  • 14.10.2016.

    jos im dodati karolinu kowalkiewicz i nek' se potuku u blatu

  • Big_Daddy 👊😎 14.10.2016.

    Zakon su curke al meni je ipak najnapetija Ronda Rousey :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare