To je to što me zanima!

Dok je Đoković igrao, poznata manekenka strastveno ljubila djevojku na centralnom terenu

Cara Delevingne nije marila za silne kamere u All England Clubu. Jedna od najbogatijih Britanki prepustila se strastima s djevojkom Minke dok je na terenu bio jedan od najvećih tenisača ikad
Vidi originalni članak

Novak Đoković zbog policijskog je sata na Wimbledonu u dva dana morao odraditi posao protiv Poljaka Huberta Hurkacza za ulazak u četvrtfinale Wimbledona, a veće drame nije bilo. Srbin je prošao među osam pobjedom 7-6(6), 7-6(6), 5-7, 6-4.

Ako je na travnjaku centralnog terena All England Cluba falilo uzbuđenja, na tribini definitivno nije. Engleska manekenka i glumica Cara Delevingne (30) izmjenjivala je poljupce s djevojkom Minke (31), pravim imenom Leah Mason.

Našlo se tu vremena i za uživanje u wimbledonskom specijalitetu, jagodama sa šlagom.

Samo dva dana ranije Caru su navijači Formule 1 uzeli na zub jer je uoči utrke na Silverstoneu odbila intervju sa zvijezdom Sky Sportsa i bivšim vozačem Martinom Brundleom na gridu.

Neki smatraju da bi vodstvo F1 trebalo zabraniti poznatima koji nemaju veze s tim sportom pristup startno-ciljnoj ravnini.

Delevingne se izjašnjava kao bisekskualka, panseksualka i rodno fluidna, a jedna je od najbogatijih britanskih glumica. Teška je 50-ak milijuna eura, a imala je problema s ovisnošću o opijatima. Sad je to iza nje.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Dugacak 11.07.2023.

    Nikad u EU

  • Demokracija nasa 11.07.2023.

    Kaze imala je problema sa opijatima, a slika sa tim jagodama govori da je se natukla svakakvim drogama.

  • gnojna družina 11.07.2023.

    Ova cara se zadnjih 5 godina odvikava od cega sve ne.. nusprodukt modne industrije. Jednom tjedno izadu slike kako nadrogirana ko krava polugola spava po žbunjima. Nenormalna je i pticama na grani je jasno pa sto nas onda bombate ovakvim maloumnim clancima

Komentiraj...
Vidi sve komentare