To je to što me zanima!

Dok Krama uživa, Nijemci pišu: Zamijenit će prvog topnika lige

'Žuti' su sastavili popis potencijalnih zamjena na kojem visoko kotira naš reprezentativac Andrej Kramarić. Pored njega, na popisu su još Lucas Alario iz River Platea i Malagin napadač Sandro Ramirez
Vidi originalni članak

Borussia Dortmund postavila je ultimatum svom najboljem strijelcu Pierreu-Emericku Aubameyangu, tvrdi SportBild: do početka priprema u Švicarskoj 26. srpnja izjasni se ostaješ li ili odlaziš!

Ukoliko ne dobiju jasan odgovor za kojim vlada ogroman interes, neće ga pustiti iz kluba.

Stoga, 'žuti' su sastavili popis potencijalnih zamjena na kojem visoko kotira naš reprezentativac Andrej Kramarić. Pored njega, na popisu su još Lucas Alario iz River Platea i Malagin napadač Sandro Ramirez kojeg traži Everton.

U ponedjeljak je pak Sky Sports plasirao pravu bombu - Aubameyang ide u Manchester City u transferu vrijednom 131 milijun eura!

U sumu je uključen transfer koji bi trebao iznositi 75 milijuna eura i petogodišnji ugovor vrijedan 11,2 milijuna eura po sezoni.

Engleski mediji navode da je Guardiola zainteresiran za Aubameyanga jer kaže da na tržištu trenutno nema pravih golgetera koji čine razliku, a spremni su mijenjati sredinu.

Navodno, Gabonac je obavijestio čelnike Borussije Dortmund da je vrijeme za rastanak, tako je Pep zatražio da mu se dovede brzonogi ofenzivac.

Sve to otvara niz raznih kombinacija, a za to vrijeme, sjajni napadač Hoffenheima uživa u zasluženom odmoru.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Karlo Butić Butigol 21.06.2017.

    Dugo nismo imali naoadaca kao Kramaric,pravi prototip modernog napadaca:nije samo sidras,ima oldicnu tehniku,dribling,udarac...Podsjeca me na Boksica.Volio bih da ode u Bayern Munchen,za koju godinu bi zamjenio Lewu u prvoj momcadi Bayerna,a nebi imao nista protiv i da ode u Borussiu.

  • Karamazov 21.06.2017.

    ovo bi bia odlican posao i za borussiju i kramarica... takoder borussia zeli i badelja, konacno bi rjesili problem centralnog veznog kojeg imaju od ozljeda/prodaje sahina i gundogana, jednostavno im fali jedan takav igrac, a s weiglom bi cinio dobar tandem u sredini

  • Joker123 21.06.2017.

    Kramaric bi bia odlican u Borussiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare