To je to što me zanima!

Dok Real lovi kapitalce na golu, skromni Navas donosi im titule

Navas je baš u uzvratnoj utakmici na Bernabeu pri 0-2 Juvea napravio strašan kiks i pogurao goste prema čudu, no za to se već brzo iskupio u polufinalu protiv Bayerna strašnim intervencijama
Vidi originalni članak

Real Madrid već nekoliko prijelaznih rokova svim silama traži novog golmana koji će uskočiti na mjesto Keylora Navasa (31).

Zbog papirologije su ostali bez Unitedovog Davida De Gee 2015., a ove zime bili su nadomak dovođenja Kepe iz Athletica, no i tu se posao nije finiširao.

NITKO KAO ONI Neviđena dominacija! Real igra 16. finale, samo tri su izgubili

I tako je Zidane ostao na uvijek skromnom Kostarikancu Navasu koji je u klub stigao 2014., no koliko god on bio dobar i donosio klubu uspjehe, spekulacije oko još zvučnijeg imena ne prestaju.

- Moram reći da su Oblak, Navas, Ter Stegen, Neuer, Ederson i Courtois za mene najbolji golmani na svijetu u ovom trenutku - rekao je Gigi Buffon uoči okršaja Reala i Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka.

Navas je baš u uzvratnoj utakmici na Bernabeu pri 0-2 Juvea napravio strašan kiks i pogurao goste prema čudu, ali čudo se, na tugu Talijana, nije dogodilo. Real je prošao u polufinale gdje su sredili i Bayern, najviše zahvaljujući - Keyloru Navasu.

Ovaj je imao osam obrana gdje je ona Tolissou u 74. minuti ključna jer je bila pri rezultatu 2-2. Navas je to impresivnim refleksom skinuo i spasio madridski klub od trećeg primljenog gola...

>>> Detalj možete pogledati OVDJE

- Patili smo na terenu, ali na kraju smo u finalu. To sm htjeli, mi pišemo povijesti i borimo se do kraja. Idemo se sada pripremiti za finale poštujući sljedećeg protivnika, no uz mnogo želje za pobjedom - rekao je junak Reala poslije utakmice.

KIKS KARIJERE U MADRIDU Ulreich ostao 'sam na svijetu': Neutješno je gledao u prazno...

I dok će u Münchenu se čuditi reakciji Bayernovog golmana Svena Ulreicha, Navas će jurnuti po treći pehar Lige prvaka. Da je bio junak, potvrdio je i gostujući strateg Jupp Heynckes.

-  U dvije utakmice smo bili bolja momčad. Razočaran sam, jako razočaran... Mi smo dominirali, oni mogu zahvaliti Navasu što su prošli dalje! Zaslužili smo finale.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Dakox 02.05.2018.

    Zbog reala i njemu slicni klubova nikad, nece uvesti video tehnologiju... Jer jbg veliki je novac u pitanju, ako je ovo danasnji nogomet.... Od danas pa nadalje ga ne pratim jer je ovo vec postalo ruglo da se 3 godine zaredom navlaci i to vise nego ocito...

  • nogofil 02.05.2018.

    Istina Navas ih je doveo u finale. Doduše još uz neke "slučajnosti", ali nebih o njima da ne un+manjim stvarno nekoliko čudesnih obrana Navasa. Ne samo na ovoj utakmici.

  • komentator__Luka 02.05.2018.

    on je po meni najzaslužniji što je real prošao, branio je sjajno dok bayernov golman imao 2 ili 3 odlične intervencije, onaj udarac ronalda, pokušaj benzeme u 1. tekmi i neznam jel ima još koji.........malo ga platili a vrhunski golman, svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare