To je to što me zanima!

Dok su njegovi suigrači gubili utakmicu, Tevez je igrao golf

Dok su njegovi suigrači igrali jednu od najgorih utakmica sezone, nakon koje za vodećim Manchester Unitedom zaostaju 12 bodova, Tevez se dobro zabavljao
Vidi originalni članak

Argentinski napadač Carlos Tevez nije prošli vikend igrao za Manchester City u porazu od Southamptona (3-1). Iz kluba su objasnili da je dobio nekoliko dana odmora zbog obiteljskih problema…

Priča ne bi bila toliko čudna da Tevez svoje obiteljske probleme nije rješavao - igrajući golf u Španjolskoj. Dok su njegovi suigrači igrali jednu od najgorih utakmica sezone, nakon koje za vodećim Manchester Unitedom zaostaju 12 bodova, kontroverzni Argentinac se dobro zabavljao. Međutim, Mirror piše da u klubu s Etihada u tome ne vide nikakav problem jer Tevez nije prekršio nikakvo pravilo.

- Carlos je dobio dozvolu da uzme nekoliko dana odmora kako bi mogao riješiti osobne probleme. Da, bio je prošli vikend u Španjolskoj i moguće je da se na nekoliko sati opustio - poručio je nogometašev glasnogovornik.

I iz Cityja su potvrdili da je Tevez dobio odmor kako bi riješio obiteljske probleme, ali pitanje je jesu li znali što njihov igrač pritom radi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kiki1984_1 17.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • chelseaMG 17.02.2013.

    golf, hahahaha ili je to samo isprika, možda je igro golf kao tiger woods, sa dvije loptice. hahha

  • ronaldo-united 17.02.2013.

    Jako je Tevez bezobrazan,Dobar kaiš i udrit po krivnim zubima...mozda mu se isprave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare