To je to što me zanima!

Dokaz: 3D analiza potvrdila da je gol Gorice Solinu regularan

U 3D analizi Hrvatske nogometne televizije gola kojim je Gorica izborila kvalifikacije za Prvu HNL jasno se vidi da je lopta cijelim obujmom prošla gol-liniju
Vidi originalni članak

Raspravama je došao kraj, gol Gorice Solinu apsolutno je regularan. Dokazala je to 3D analiza Hrvatske nogometne televizije u čijem se videu jasno vidi da je lopta cijelim obujmom prošla gol-liniju.

Pogledajte VIDEO 3D analize gola...

Početkom tjedna pisali smo da je gol apsolutno regularan iako su se u navijačkim krugovima pojavile sumnje u ispravnost odluke suca, no sada je apsolutno jasno da više nema prostora nagađanjima i teorijama zavjere. Lopta je ušla u gol i Gorica je zasluženo u kvalifikacijama za Prvu HNL.

Gorica je remizirala sa Solinom odigravši 1-1, a gol vrijedan kvalifikacija za Prvu HNL zabio je Ante Radoš u 86. minuti utakmice. Igrači Solina odmah su na terenu jurnuli prema sucu Anti Čuljku tražeći da poništi gol s obzirom da prema njima lopta nije bila prošla liniju.

Gorica je tako prvenstvo završila s dva boda ispred Solina i u okršajima protiv Cibalije 4. i 7. lipnja u 20 sati odlučivat će o posljednjem prvoligašu s obzirom da je Rudeš izravno ušao, a Split ispao iz Prve HNL.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Exterminator 03.06.2017.

    Mislim da bi vodstvo hajduka ipak trebalo podnijeti žalbu za svaki slučaj ,, i mogli bi angažirat Nedeljka u srcu za člana komisije ...on bi imao šta za reć 🐵

  • AC.MILAN 02.06.2017.

    meni je samo smiješno kako oni uspiju izvući "3D" tehnolohiju pomoću onako loše snimke utakmiice, niti imaju kamere postavljene za to niti mogu napraviti na temelju ovoga pravi 3d snimak, ovo je samo odokativno jer nažalost, ovu našu lakrdiju i u 1.ligi i kada imaju kamere, jedva da sastave taj 3d

  • nogofil 02.06.2017.

    Neka sam sav vražji, ali ja stvarno ne razumijem, što ti želiš reći. Da li možda misliš da je gol samo onda kad lopta zatrese mrežu, ili izuzwtno kad pređe preko gol crte, ali isključivo po zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare