To je to što me zanima!

Novakova nova frizura: Ošišala sam svog pećinskog čovjeka...

Došlo je vrijeme da ošišam muža. Pećinskog čovjeka. Dozvolio mi je. Spreman? - rekla je Jelena, a Nole je rukom dao potvrdan odgovor, ali uz izraz lica koji kao da govori: Zašto sam ja na ovo pristao?
Vidi originalni članak

Gdje ćemo se sada šišati? Pomislili su mnogi kada su brojne države zatvorile frizerske salone ku cilju sprječavanja zaraze korona virusom. Neki su posegnuli za vlastitom mašinicom i šišanjem na kratko, a neki imaju pored sebe osobu koja ima iskustva u šišanju.

Jedan od tih srećkovića je srpski tenisač Novak Đoković koji se duže vrijeme nije šišao. Njegova supruga Jelena naoružala se mašinicom i krenula u misiju sređivanja 'pećinskog čovjeka'.

- Došlo je vrijeme da ošišam muža. Pećinskog čovjeka. Dozvolio mi je. Spreman? - rekla je Jelena, a Nole je rukom dao potvrdan odgovor, ali uz izraz lica koji kao da govori: Zašto sam ja na ovo pristao?

Na kraju je Jelena pokazala izvanredne sposobnosti i ošišala Novaka, a on je bio oduševljen.

- Nije, tako loše. Svaka čast, imaš karijeru - pohvalio je Đoković svoju suprugu pa ju i poljubio.

Inače, Novak se već neko vrijeme nalazi u Srbiji gdje trenira i čeka nastavak teniske sezone koji pak neće tako skoro. Natjecanja nema od ožujka, a ATP je sve otkazao do rujna.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • luđakneki 28.04.2020.

    Dobro je prošao, da vidi šta je meni moja napravila ahahahha

  • mongolskipijetao. 28.04.2020.

    Gospodin

  • čoviksjuga 28.04.2020.

    Tužno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare