To je to što me zanima!

Đoković kod Vučića: Bio sam u pritvoru, ali ne i usamljen. Za deset dana sve ću vam otkriti

Novak i ja smo se čuli prvog jutra, rekao sam mu: "Hajde, Novače, vraćaj se nazad. Što ćeš tamo, dođi u Srbiju", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je primio Novaka Đokovića
Vidi originalni članak

Dva tjedna otkako su ga australske vlasti deportirale iz zemlje, Novak Đoković javno je progovorio o svemu što je proživio u Australiji. Gdje je došao, a nije zaigrao na prvom Grand Slamu sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvog tenisača svijeta ugostio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kojemu se prije svega zahvalio na potpori u teškim danima.

IMAO JE KORONU Sud u Beogradu odlučio: Novak Đoković nije krivotvorio testove PREDOMISLIO SE? Autor Đokovićeve biografije tvrdi: Novak će se cijepiti...

- Želio sam se vidjeti s vama jer sam kao građanin Srbije osjetio potrebu zahvaliti se na velikoj podršci za vrijeme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru u Australiji, nisam se osjećao usamljeno. Imao sam podršku obitelji, prijatelja i cijelog naroda. Moja veza i odnos prema srpskom narodu jača iz dana u dan. Ove okolnosti pokazuju da će ta veza trajati zauvijek - rekao je Đoković te da će sve što mu se dogodilo, otkriti za najviše deset dana.

- Budući da se nisam oglašavao u javnosti, ovo je prvi put, molim novinare za strpljenje jer ću se u sljedećih sedam do deset dana detaljnije oglasiti o svemu što se događalo na Australian Openu.

Vučić je, pak, ostao u čudu zbog novinarskog odaziva, a u prvom telefonskom pozivu dok je bio u Australiji, rekao mu je...

BORIS BECKER Bivši Đokovićev trener: Nadal je najuspješniji svih vremena, to možemo sada reći jasno i glasno

- Novak i ja smo se čuli prvog jutra, rekao sam mu: "Hajde, Novače, vraćaj se nazad. Što ćeš tamo, dođi u Srbiju". Pokazao je koliko se želi pokazati na sportskom planu. Kada je Medvedev rekao da su ubili dječaka u njemu, neki su pokušali ubiti srce dječaka i djevojčica u ovoj zemlji. Mi se svi nadamo da ćete prestići Nadala i Federera. Nismo znali za koga da navijamo u finalu, pomalo smo navijali za Medvedeva, ali ti si najbolji i godinama i godinama to neće nitko moći prestići - rekao je predsjednik Srbije pa poentirao:

- Neće vam reći, ali će pobijediti sve na Roland Garrosu, Wimbledonu i US Openu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Realnosam 06.02.2022.

    Novak je dobar čovijek ali je i veliki kompleksaš

  • čojek 03.02.2022.

    Kaze “Ja kao građanin Srbije…” adresa mu u Monaku, Monaku plaća porez!

  • DanicaDana 03.02.2022.

    Novak Đoković je ponos i dika Srbije i svi se ponosimo sa njegovim uspesima! Ono što je doživeo u Australiji je za svaku osudu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare