To je to što me zanima!

'Đoković mi nije jasan, donira bolnicama, pa napravi onakav turnir?! Ali i Hrvati su krivi'

U tom trenutku je bilo sjajno vidjeti želju za povratkom tenisa, ali možda se moglo i drugačije. Đoković je bio kontradiktoran, rekla je Flavia Pennetta o Đokovićevom Adria Touru
Vidi originalni članak

Novak Đoković brzo je zaboravio na sve što mu se dogodilo na US Openu. Barem tako govori rezultat jer prvi igrač svijeta osvajanjem Rima najavio je Roland Garros.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković dobio mural u Sarajevu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, tema njegove diskvalifikacije još nije stavljena na dno ladice, i dalje se analizira, diskutira, traže mišljenja mnogih iz teniskog svijeta. Flavia Pennetta, koja je 2015. šokirala sve naslovom na US Openu, pa onda još i više kada je odlučila mjesec i pol dana kasnije završiti karijeru, ovako je vidjela Đokovićev potez protiv Carrena Buste.

BRZI OPORAVAK LAURE Kobna Đokovićeva sutkinja već dva dana poslije opet je sudila. Prerušila se da je ne primijete

- Mislim da je to samo bila nesreća. Bio je nervozan i to se pretvorilo u nešto drugo - rekla je Talijanka za talijanski Fanpage.

 - Samo tjedan dana ranije ista se stvar dogodila drugom igraču, samo što je skupljača loptica pogodio u nogu, a ne u vrat.

Amerikanci su jedva dočekali takvo što, mnogi su u svojim komentarima i analizama ozbiljno prešli granicu, a Đokoviću u prilog nije išao ni Adria Tour koji je organizirao i na čijem se zadarskom dijelu sve raspalo. 

- U tom trenutku je bilo sjajno vidjeti želju za povratkom tenisa, ali možda se moglo i drugačije. Đoković je bio kontradiktoran, s jedne strane donirao je novac bolnicama, a s druge organizirao turnir bez ikakve prevencije i zaštite u takvom osjetljivom trenutku - rekla je supruga Fabija Fogninija koja je krivnju za sve podijelila i na Đokovića i na zemlje koje su dopustile održavanje turnira. Odnosno, Hrvatsku.

- Odgovornost za to nije samo njegova, već je i na državama koje su mu dopustile da organizira takvo što.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • prvoslavka 07.10.2020.

    Izgleda da je bolna točka još uvijek Adria Tur , ali evo kazna mu je dodijeljena jer je sutkinja bila namještena da bi se Đokovića kaznilo ili došlo sve na naplatu ,sramota da netko o tome govori i komentariše kad ni u jednom momentu nije bio tad podrška Novaku turnir nije bio organiziran da bi se netkom prkosilo već novac se prikupljao za teniski teren u Zagrebu za tenisače ne samo iz Hrvatske već i mnoge druge koji bi organizirali turnire.

  • intellectus 26.09.2020.

    Hallo poturčeni, ovo je hrvatski portal.

  • crowal 26.09.2020.

    Pennetta je poznata po "doniranju" u muškom tenisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare