To je to što me zanima!

'Đoković? Nitko još nije dobio medicinsko izuzeće za nastup'

Svi ulaze na popis, ali to nije garancija da će se naći u ždrijebu Australian Opena. To tko će igrati, bit će poznato nakon ždrijeba, a do toga ima još nekoliko tjedana, pojasnio je Tiley.
Vidi originalni članak

Niti jedan tenisač i tenisačica koji će igrati na Australian Openu nije dobio medicinsku iznimku od cijepljenja protiv koronavirusa, izjavio je u četvrtak Craig Tiley, direktor Grand Slam turnira u Melbourneu.

'RUPA U ZAKONU' Novak se neće cijepiti, ali ide na Australian Open?! Mediji tvrde: Zatražit će medicinsko izuzeće

- Nitko neće igrati na Australian Openu ako nije cijepljen. Medicinsku iznimku od cijepljenja mogu izdati samo australske institucije, a dosad nije izdana niti jedna", rekao je Craig Tiley.

On se osvrnuo i na to da se prvi tenisač svijeta Novak Đoković nalazi na službenom popisu igrača koji će sudjelovati na prvom grand slam turniru sezone, iako Đoković još nije objavio da li je cijepljen, a iz njegovih izjava da se naslutiti da se neće cijepiti. On je prošlog tjedna kazao da će uskoro donijeti odluku hoće li putovati u Australiju.

- Svi ulaze na taj popis, ali to nije garancija da će se naći u ždrijebu Australian Opena. To tko će igrati, bit će poznato nakon ždrijeba, a do toga ima još nekoliko tjedana - pojasnio je Tiley.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI S FNC 4: ERSLAN VS DA SILVA

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11.12.2021.

    Smatram ga kulturnim, razumnim i dobrim čovjekom ali mu ovo prenemaganje sa cijepljenjem zaista ne treba.

  • nokia8 09.12.2021.

    Nole sta god da resis imas nasa podrsku, ponos si svih Srba i Srbije!

  • S1412 09.12.2021.

    Đoka je čovjek sa karakterom! Zaboli ga ona stvar za jedan propušten Grand Slam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare