Sport

Komentari 9

'Đoković? Nitko još nije dobio medicinsko izuzeće za nastup'

'Đoković? Nitko još nije dobio medicinsko izuzeće za nastup'

Svi ulaze na popis, ali to nije garancija da će se naći u ždrijebu Australian Opena. To tko će igrati, bit će poznato nakon ždrijeba, a do toga ima još nekoliko tjedana, pojasnio je Tiley.

Niti jedan tenisač i tenisačica koji će igrati na Australian Openu nije dobio medicinsku iznimku od cijepljenja protiv koronavirusa, izjavio je u četvrtak Craig Tiley, direktor Grand Slam turnira u Melbourneu.

- Nitko neće igrati na Australian Openu ako nije cijepljen. Medicinsku iznimku od cijepljenja mogu izdati samo australske institucije, a dosad nije izdana niti jedna", rekao je Craig Tiley.

On se osvrnuo i na to da se prvi tenisač svijeta Novak Đoković nalazi na službenom popisu igrača koji će sudjelovati na prvom grand slam turniru sezone, iako Đoković još nije objavio da li je cijepljen, a iz njegovih izjava da se naslutiti da se neće cijepiti. On je prošlog tjedna kazao da će uskoro donijeti odluku hoće li putovati u Australiju.

ATP Finals

- Svi ulaze na taj popis, ali to nije garancija da će se naći u ždrijebu Australian Opena. To tko će igrati, bit će poznato nakon ždrijeba, a do toga ima još nekoliko tjedana - pojasnio je Tiley.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI S FNC 4: ERSLAN VS DA SILVA

Najčitaniji članci